14.02.07
21:00
Значи тренировката ми за корем е следната:
Крънчове с вдигнати крака - 3х20
Повдигане на краката от лег - 3х20
Боксьоркси усуквания - 3х20
Трите упражнения ги съчетавам в тройна суперсерия - т.е. първо крънчовете, после краката от лег и накрая усукванията. 1-2 мин. почивка и пак отначало докато ги докарам от всяко упражнение по 3 серии.
По-добре ли е така или да си ги карам по отделно? :?
14.02.07
22:40
[quote author=“Sparxter”]Значи тренировката ми за корем е следната:
Крънчове с вдигнати крака - 3х20
Повдигане на краката от лег - 3х20
Боксьоркси усуквания - 3х20
Трите упражнения ги съчетавам в тройна суперсерия - т.е. първо крънчовете, после краката от лег и накрая усукванията. 1-2 мин. почивка и пак отначало докато ги докарам от всяко упражнение по 3 серии.
По-добре ли е така или да си ги карам по отделно? :?
И аз така правя. Правя по 1 серия от всяко упражнение и след това малко почивка и пак наново. Искам да натоваря целия корем а не само отдени части и така по отделно да карам..
15.02.07
14:38
А браво! Тъкмо си мислех, че съм единствения идиот, дето върти три упражнения за корем в суперсерия.. :)
Иначе два или три пъти в седмицата да я правя? :?
15.02.07
17:19
[quote author=“Sparxter”]А браво! Тъкмо си мислех, че съм единствения идиот, дето върти три упражнения за корем в суперсерия.. :)
Попринцип аз правя корем 3-4 пъти седмично и всички ми казват, че не трябва толкова много. Аз не виждам негативен ефект върху корема, а даже напротив - много добре се орелефява и стяга корема или поне при мен е така. Прави по 2-3 пъти седмично
15.02.07
19:26
Дам. Понеже и аз чета мнения из форума, че коремът бил като всеки друг мускул и му трябвало почивка и т.н. се чудих дали не го претренирам.. Сега правя тридневен сплит и след всяка тренировка си правя и корем. Претрениране или преумора не забелязвам, даже напротив. Както при тебе и аз усещам, че ми се стяга и орефлява, ама знае ли човек.. :) Та за това питам. :D
16.02.07
10:13
Ти сам го каза стяга и орефлява.. а къде е масата ?
Ако е с малък процент подкожни мазнини почти всеки има плочки въпросът е да са ПЛОЧКИ :wink:
16.02.07
14:17
При мен си има МАСА, не мазнини. Релефен ми е корема, но вярно - той не спомена дали има досатъчна маса :?: :roll: :wink:
[quote author=“northshore`”][quote author=“Sparxter”]А браво! Тъкмо си мислех, че съм единствения идиот, дето върти три упражнения за корем в суперсерия.. :)
Попринцип аз правя корем 3-4 пъти седмично и всички ми казват, че не трябва толкова много. Аз не виждам негативен ефект върху корема, а даже напротив - много добре се орелефява и стяга корема или поне при мен е така. Прави по 2-3 пъти седмично
И аз правя 3 упражнения в супер серии и на другия ден винаги имам мускулна треска ;)