15.02.07
19:06
Ами аз съм на 17 години тежа 116 кг. и съм висок 194 см. (хаха преди време тежах 135 кг. но се стегнах ии ... :) ).
От 5 месеца ходя на фитнес и горе долу се стегнах ,но уви корема и краката ми все още са големи ... Краката ми станаха супер стегнати и курави но искам да станат по малки (по малко масивни )... А корема ми стана по малък но много мек и виснал ... Смятам от 1 април да трагна да бягам и да вкарам лека диетка ... Ако знаете и други начини да си смаля кракати и да си стегна корема ми пишете 8) (Ооо щях да забравя правя осилено коремни преси, но оттях корема ми само омекна и малко намаля , но иначе осещам че под тва мекото има плочки :lol: )
15.02.07
21:46
Като започнеш кардиото ще свалиш мазнините които имаш и на двете места. Просто ти трябва време. На 17 години с тия кила не е лесно сигурно.
15.02.07
22:08
[quote author=“MO0”]Ами аз съм на 17 години тежа 116 кг. и съм висок 194 см. (хаха преди време тежах 135 кг. но се стегнах ии ... :) ).
От 5 месеца ходя на фитнес и горе долу се стегнах ,но уви корема и краката ми все още са големи ... Краката ми станаха супер стегнати и курави но искам да станат по малки (по малко масивни )... А корема ми стана по малък но много мек и виснал ... Смятам от 1 април да трагна да бягам и да вкарам лека диетка ... Ако знаете и други начини да си смаля кракати и да си стегна корема ми пишете 8) (Ооо щях да забравя правя осилено коремни преси, но оттях корема ми само омекна и малко намаля , но иначе осещам че под тва мекото има плочки :lol: )
Ще покажеш ли някоя снимка интересно ми е да видя тези килограми как седят все пак си 194 ако те е срам от другите я прати на лично
15.02.07
22:18
[quote author=“ASTOR”]Поздрави за стореното...
Бягане му е майката
и диета 8)
16.02.07
00:45
Ами ши търчиме тогава и тва е .... Но все пак мерси ;)
Ам morphey да ти кажа чесно не ми пука ... само кажи скаип или маил и ши ти пратя снимка 8)
16.02.07
07:01
виждал сам някои хора които искат да свалят кила да прават така
като ходат на трен се обличат доста стабилно с по 4-5 блузи да се потят незнам дали работи но може да пробваш ако искаш
16.02.07
14:02
Да ludiaBG тва е идея може да пробвам :roll:
16.02.07
15:40
[quote author=“MO0”]Ами ши търчиме тогава и тва е .... Но все пак мерси ;)
Ам morphey да ти кажа чесно не ми пука ... само кажи скаип или маил и ши ти пратя снимка 8)
Имах предвид снимка преди като си бил по-тежък и някоя по-нова
прати я на slavi1989@abv.bg
По темата :
Кажи си мерките ,аз снимката и искам за да видя как точно изглеждат тези кг-ми на този ръст
напиши си мерките ,талия ръка ,гръден кош бедро ,прасец ,защото все пак няма как да добием представа ,а за да помогнеш на някой трябва тези неща да се знаят.
Смятал ли си колко калорий приемаш дневно ?
Кои са основните храни които ядеш?
П.П. Не съм специалист (даже никак ) но знам доста неща от обща култура и ще гледам да помогна максималн
Похвално е че правиш нещо за себе си,това начинание заслужава адмираций и поощрение :wink:
17.02.07
15:11
Ами 44 см ръка 118 гръден кош 55 см прасец друго не съм мерил .... Даже не съм се и замислял колко калорий приемам . А иначи си ям всичко (без хляб благо и безалкохолно). Но напоследък взех да прекалявам с яденето но незнам ква диета да почна ... Предложете нещо бе :wink:
17.02.07
15:16
morphey пратих ти снимка ,но е правена преди 2 месеца ... Нова нямам . Ако можеш да ме посаветваш нещо давай че ми омразна вече от тез кила .........