Орехи,сурови яйца,мед

15.02.07
23:43

един човек ми каза че това ще ми е от полза да го хапвам за покачне на мускулна маса правя си една дозичка от 5 сурови яйца,1 кг мед,1кг орехи и две ванилий стига ми за 1 месец като ми казаха че е добре да го ям сутрин и вечер преди ядене а също така го взимам и след тренировка като протеин ако може така да се нарече  :)  как мислите добре ли е да го приемам  :roll:

SP

16.02.07
00:06

Не, не е добре. Първо е опасно да се ядат сурови яйца, второ за 1 месец те ще се развалят със сигурност и ще се натровиш.

16.02.07
00:09

по принцип аз правя половин доза точно поради тази причина да не се развали тоест за 2 седмици

16.02.07
00:37

Ако не друго, то яйцата се развалят бързо вчв всякаква смес. Ако толкова държиш на тази комбинация, бъракй си. Но яйцата яж отделно.

SI

16.02.07
03:31

Махай яйцата от сместа, че е опасно.

16.02.07
16:11

Това са пълни глупости. Безполезно е и опасно. Този, който ти го е казал е яко за бой.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1