16.02.07
18:05
Здравеите,нещо пречили ако в понеделник и петак тренирам гарди програмата ми е:
1ден гарди
2ден раце
3ден грап
4ден рамене,трапец
Аз сам на 16год.178/70 кл.
От една тренировка до друга има разлика, кажи поне какво правиш за тях, също и стажа ти.
Човека е написал кой клас е :)
[quote author=“kamata”]Здравеите,нещо пречили ако в понеделник и петак тренирам гарди програмата ми е:
1ден гарди
2ден раце
3ден грап
4ден рамене,трапец
човек,зарежи фитнеса и учи български език :)
sorry,не се сдържах
Човека е написал кой клас е :)
[quote author=“kamata”]Здравеите,нещо пречили ако в понеделник и петак тренирам гарди програмата ми е:
1ден гарди
2ден раце
3ден грап
4ден рамене,трапец
човек,зарежи фитнеса и учи български език :)
sorry,не се сдържах
Хяхяхяхя аа не разби ма, направо са чудя дали да го слагам за бисерите :lol:
“По-добре як и тъп отколкото само тъп” това е девиза на един пич от моя клас който е “доста акъл” :lol:
а по темата ...
струва ми се че си начинаещ може и да бъркам :oops: , но ако си начинаещ тия 5 дни фитнес ги остави за по натам и почни по 3 пъти в седмица а за допълнителния ден за гърди аз лично не съм много сигурен че е добре и не бих ти го препоръчал, но напиши си стажа в залата за по контретен отговор :wink:
16.02.07
23:37
Здравейте мерся за бисерите изказани от някой хора,но както и да е значи тренирам от 1 година
програмата ми за гърди е:
1 средна част на лежанката по 4-15,12,10,8
2горна част на лежанка 3-12,10,8 като меня с дъмбел
3флайс-за средна,горна и долна
4долна част 4сер.
16.02.07
23:41
Според мен няма смисъл да ги тренираш толкова много, освен ако не са много изостанали от другите мускулни групи. Даже и тогава май не се тренира по-този начин. Но все пак зависи от теб. Пробвай така 1-2 месеца и виж дали има ефект.
17.02.07
11:42
1ден гарди
2ден раце
3ден грап
4ден рамене,трапец
пречи и то много просто няма смисъл 8)