Паласки

MO

17.02.07
15:21

Ехх ся пък открих че имам проблем с паласките (любовните дръжки) .. Кажете как да ги смъкна бе ... (след 1 месец почвам да бягам ама дотогава поне да ги смъкна малко искам  :? ) С коремни преси не става !

17.02.07
15:23

диета+ кардио тва е решението

17.02.07
15:33

както прочете в горния пост диетата и кардиото , но и аз имам проблем с паласките ... и такива диети немога да спазвам сега като се стопли яко лятото след 1-2 месеца почвам да карам колело , да бягам ... плуване и яко да топя мазнините би трябвало да има ефект ...

MO

17.02.07
15:36

Да кардиото след месец , но незнам ква диета да почна я ме посаветваите нещичко (висок съм 194 и 116 кг ) Ква диета да почна ........

17.02.07
15:44

момчета тва не става така след 1 или 2 месеца.Това е спорт които се иска постоянство.ЗА това няма какво да чакате  да се стопли то и сега си е топло.ЗА диета разгледаи из форума има много чак ми е писнало да ги гледам.

17.02.07
15:53

[quote author=“zloster_ma6inata”]момчета тва не става така след 1 или 2 месеца.Това е спорт които се иска постоянство.ЗА това няма какво да чакате  да се стопли то и сега си е топло.ЗА диета разгледаи из форума има много чак ми е писнало да ги гледам.

хах аве момче ти луд ли си е , излез ти бягай на тоз сняг и студ вънка

TA

17.02.07
15:56

[quote author=“J0”][quote author=“zloster_ma6inata”]момчета тва не става така след 1 или 2 месеца.Това е спорт които се иска постоянство.ЗА това няма какво да чакате  да се стопли то и сега си е топло.ЗА диета разгледаи из форума има много чак ми е писнало да ги гледам.

хах аве момче ти луд ли си е , излез ти бягай на тоз сняг и студ вънка

Въх!  :shock: Къде има сняг бе?  :)

17.02.07
16:16

Аз съм от Поморие ... до Бургас , в момента тук е 2 градоса... и бая стабилно вали  :wink:

MO

17.02.07
16:17

Ахх мерси за съветите ... Значи от 1 март почвам да бягам
и ще огранича храната
Понеделник : сутрин - нищо обед:квото е сготвила маика ми 1 паница :като се прибера от фитнес към 19 часа пак неква помия и тва е ...

TA

17.02.07
16:36

[quote author=“MO0”]Ахх мерси за съветите ... Значи от 1 март почвам да бягам
и ще огранича храната
Понеделник : сутрин - нищо обед:квото е сготвила маика ми 1 паница :като се прибера от фитнес към 19 часа пак неква помия и тва е ...

Ако не ядеш сутрин ще си развалиш корема и най-много да си докараш язва. Без да ядеш не става. Просто си вредиш! Яж някакви плодове сутрин. Ставаш и ядеш плод, след 1-2 4аса пак плод. На обяд ядеш умерено количество от “сготвеното на майка ти” преди да идеш не фитнес пак нещо яж (плод или зеленчук) и като се пребереш си яж нормално.
И най-вече - намаляй храната постепенно. Не изведнъж да спреш да ядеш, защото може да ти се случи случка ;)

17.02.07
20:42

[quote author=“Taen”][quote author=“MO0”]Ахх мерси за съветите ... Значи от 1 март почвам да бягам
и ще огранича храната

Ако не ядеш сутрин ще си развалиш корема и най-много да си докараш язва. Без да ядеш не става. Просто си вредиш! Яж някакви плодове сутрин. Ставаш и ядеш плод, след 1-2 4аса пак плод. На обяд ядеш умерено количество от “сготвеното на майка ти” преди да идеш не фитнес пак нещо яж (плод или зеленчук) и като се пребереш си яж нормално.
И най-вече - намаляй храната постепенно. Не изведнъж да спреш да ядеш, защото може да ти се случи случка ;)

Абе що преди да даваш стакива съвети не вземеш самият ти да се образоваш малко на тема хранене?!
и ще огранича храната

Вземи и ти прочети малко, че като ви гледам какви ги пишете, ще си докарате само проблеми.

20.02.07
10:47

и ще огранича храната

Закуската трябва да ти е най-стабилното ядене за деня.Тва ще ти голяма грешка ако не ядеш сутрин.На организма му е нужна енергия ,за да се събуди и да е в кондиция цял ден.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1