Треперене

14.02.07
14:11

Вчера правих гърди и ръце. Нормално ли е да ми треперят рацете много днеска? като хвана чаша и тя почва да трепери.
Не пич и не пуша. Здрав съм. Не вземам химии нито дори протеини.

Сигурно тренираш от скоро, така беше и при мен при първите ми тренировки във залата, първия един месец бях така, с течение на време изчезва това треперене.

14.02.07
19:01

тренирам поне от 3 месеца обаче вкъщи, а вчера си взех лежанка и може да съм претренирал и неска за първи път ми треперят ръцете.

15.02.07
22:18

Виждал съм и други. Мисля че е нормално .След време ще изчезне

TA

16.02.07
23:39

И аз имам такова треперене, а тренирам от 6-7 месеца.  :roll:
Дано сте прави и изчезне.

17.02.07
10:46

При мен почти не се случва, а ако го забележа в лека форма, то е в край на тренировка. Просто нервната система е вече изморена и иска почивка.

Иначе в ежедневието не е на добре, означава проблем с нервите, предприемете нещо.

Също и от някои химии се засилва тоя симптон... При кленбутерола, на пример, не беше ли?

TA

17.02.07
16:44

[quote author=“tpd”]
Иначе в ежедневието не е на добре, означава проблем с нервите, предприемете нещо.

quote]

като например?

17.02.07
21:02

[quote author=“Taen”][quote author=“tpd”]

quote]

като например?

Науката ‘Медицина’ за първи път ли я чуваш? Има и професионалисти в тази сфера и те не са в този форум, а даже и да бяха не могат да ти помогнат по интернет.  :wink:

20.02.07
22:36

претоварване!На4инае6т билдър!Това са при4ините, трперенето го има и при напредналите но по малко и само когато тренират с по сериозни кг.!Аз ли4но не треперя за6тото тренирам от 1.5.г!

21.02.07
00:55

Ако си пил кафе може от него да е - в началото дава сила, обаче има един момент, когато те скършва и сякаш цялата ти сила изчезва. Хапвай 1-2 часа преди тренировка и ще имаш сила и няма да има треперене. За кафето съм чувал, че блокира рецепторите за аденозин и затова губиш сила, освен ако не си ял преди това - тогава дава бая сила и загрява.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1