17.02.07
15:29
Някой може ли да ми каже 4 дневен сплит за ММ , освен този дето е в сайта ... комбинации в дните упражнения серии повторения всичко ... Стажа ми е 1година 174 височина 74 кг. 16г.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:19.
17.02.07
15:55
Ми че ти си много едър бе. :shock: И искаш още маса? :o Всъщност може да си дебел, ама след 1 год стаж ми се струва, че тези кг са ти от ММ, а не сланини.
Пък програмата гледай сайта. К’во не ти харесват?
[quote author=“Taen”]Ми че ти си много едър бе. :shock: И искаш още маса? :o Всъщност може да си дебел, ама след 1 год стаж ми се струва, че тези кг са ти от ММ, а не сланини.
дебел немога да кажа ,че съм защото като почнах да тренирам бях 54-55 кг :oops:
А относно програмата в сайта за 4 дневен сплит тя е една ... и от 3 месеца тренирам по нея и искам да е сменя :wink:
17.02.07
16:39
[quote author=“J0”][quote author=“Taen”]Ми че ти си много едър бе. :shock: И искаш още маса? :o Всъщност може да си дебел, ама след 1 год стаж ми се струва, че тези кг са ти от ММ, а не сланини.
дебел немога да кажа ,че съм защото като почнах да тренирам бях 54-55 кг :oops:
А относно програмата в сайта за 4 дневен сплит тя е една ... и от 3 месеца тренирам по нея и искам да е сменя :wink:
Значи определено не си дебел! Ама съм изненадан, че искаш още релеф при тез мерки(ръст и кг), ама пък ти си знаеш :) .
А пък програмата може да си я оставиш същата просто да замениш някои упражнения за други.