24.11.05
17:21
Значи когато тренирам (главно при гърди и бицепс го чувствам това),към средата на тренировката и вече към края мускулите ми се надуват до немай къде и станват твърди като камък.Обаче разликата напомпани и в обикновенно състояние е огромна (до 3-3,5 см на ръцете).Един от залата каза че не трябвало да става така,трябвало мускулите да са си “меки” както са си и по времето на почивката, а аз мисля че точно като се “напомпят” съм ги натоварил колкото трябва.Прав ли е този от залата или...
24.11.05
17:27
Незнам, ама да качиш 3,5 см след тренировка ... тц не ми се вярва :)
24.11.05
17:31
Абе да не са 3,5 ама 3 са са случвали...страшна аномалия...или гърдите ми са се напомпвали толкова, че докато се прибера до у нас са се нацепили целите в стрии.Незнам и аз дали е нормално :roll:
24.11.05
18:17
....и като се събуди беше ли се изпотил яко? (-_-)
24.11.05
18:28
Хубаво бе пичове, не ви карам да ми вярвате или го правя нещо да се хваля или така нататък.Питам дали е нормално, дали е вредно или полезно и дали мускулите в края на тренировката трябва да са “меки” или твърди като камък (както е в моя случай)
24.11.05
18:37
според мене ако говорисш сериозно не е нормално...аз се помпам в ръцете най-много 2 см..и то като правя бицепс и трицепс заедно...а за гърдите нз...яко ми се помпат ама да ти излизат веднага след тренировката стрии...стига...ти треа да си боднал у дупето бизонска химия:Д
разбира се че стават твърди, нали се пълнят с кръв. нормално е, но 3 санта на ръката много ми се вижда.
24.11.05
19:56
[quote author=“FiTnEsS_FeN”]Абе да не са 3,5 ама 3 са са случвали...страшна аномалия...или гърдите ми са се напомпвали толкова, че докато се прибера до у нас са се нацепили целите в стрии.Незнам и аз дали е нормално :roll:
Ти знаеш вибще какво са СТРИЙ защото веднъж появат ли се няма махане освен с операция !!! така че не могат да ти се появяват само след тренировка :!:
25.11.05
13:19
zeromacer, нещо си в грешка...има масла против стрии..аз имах и си купих..мазах се 1 месец и изчезнаха..само че трябва да ги мажеш докато са лилави а не чак като побелеят...ако искаш мога да ти кажа и името...мисля че си пазя вкъщи кутията...
[quote author=“FiTnEsS_FeN”]Значи когато тренирам (главно при гърди и бицепс го чувствам това),към средата на тренировката и вече към края мускулите ми се надуват до немай къде и станват твърди като камък.Обаче разликата напомпани и в обикновенно състояние е огромна (до 3-3,5 см на ръцете).Един от залата каза че не трябвало да става така,трябвало мускулите да са си “меки” както са си и по времето на почивката, а аз мисля че точно като се “напомпят” съм ги натоварил колкото трябва.Прав ли е този от залата или...
Моите ръце са конкретен пример - от 44 стават 47. Така че, дали пича е прав ли, ами да позираме заедно двамата пред теб и сам си прецени кой как е тренирал и колко му е мек мускула. На тъпаци не обръщай внимание
ее чак пък 3 аз при най добро напомване съч забелязвал 1,5-2 см мах от 55 става 56,5-57
При мен също е така 3см са по големи след тренировка 45-48 стават.Явно си зависи
25.11.05
17:33
С риск да бъда некомпетентен ще те посъветвам да попиташ някой да ти препоръча добавка за подобряване на еластичността на кожата, незнам коя беше точно. Така пак ще ти се надуват, обаче няма да стават мизерии с кожата толкова.
25.11.05
17:53
Геритамин, “Герикапс” на “Адифарм” или нещо-си-фарм беше. Жълти капсули с витамин А, Е 20 табс 2,40 лева
25.11.05
18:16
:-)))))))))))))))))))))абе тука има ли някои с ръце под 50 бе. :-)))))) вие се изкарахте всичките егати горилите,горили дето седят и си пишат мнението по форумите как пък не :-)))))))))))
25.11.05
18:22
я си пуснете по една снимка да ви ги видиме тия ръце 55. 45 и не знам си о6те колко ако е така ли4но 6те ви напиша по едно извинение на всеки които се чуства обиден!
Не пускай мнения едно след друго и спазвай добрия тон във форума
За да се убедиш и ми се извиниш очаквам го погледни тук поя пост http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=26571#26571 само че ръката ми не е 50 а 56 вече и да седя си и пиша за такива като теб барем научат нещо.Чакам извинение и съвет като няма какво да напишеш не спами !!!!
DJGorgio-Astor
25.11.05
18:50
[quote author=“Marto007”]я си пуснете по една снимка да ви ги видиме тия ръце 55. 45 и не знам си о6те колко ако е така ли4но 6те ви напиша по едно извинение на всеки които се чуства обиден!
Еми то си има раздел със снимки, иди да го разгледаш и започвай да се извиняваш :D . На мен няма нужда, мойта е 34
25.11.05
18:53
[quote author=“kakvo_stana…”]zeromacer, нещо си в грешка...има масла против стрии..аз имах и си купих..мазах се 1 месец и изчезнаха..само че трябва да ги мажеш докато са лилави а не чак като побелеят...ако искаш мога да ти кажа и името...мисля че си пазя вкъщи кутията...
Кажи го че зад*ика ми е заприличал на ... :roll:
[quote author=“Marto007”]я си пуснете по една снимка да ви ги видиме тия ръце 55. 45 и не знам си о6те колко ако е така ли4но 6те ви напиша по едно извинение на всеки които се чуства обиден!
http://i5.photobucket.com/albums/y161/aeshna/BEL_4.jpg
Наслаждавай се на ръка 45 студена ;)
25.11.05
20:24
Хаххаах, кой е подложил с другата ръкаааа ах :twisted: :lol:
Виж тука и те чакам за извинение http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=26571#26571
28.11.05
17:40
на тия дето им обещах извинения сега им ги поднасям парадно и тържествено пред всички ,не ми беше целта да се заяждам ама тия за 40и едиколко си ръце сум ги чувал и друг път ама ок признавам големи са ви баниците ,ама като гледам те са повече сланинка от колкото да са оформени и релефни пък кел фаида с колко тренираш нали въпроса е да изглежда6 добре или?
Чакай малко да ти поясня някои неща за билдинга които изглежда не са ти ясни
1. Качване на маса
Самото качване на маса винаги е съпроводено от качване на мазнини неизбежно е , такова понятие като качване на чиста маса е химера
2.Релеф постига се като има изградена маса намаляват се калорийте свалят се мазнини , но не само а и мускулна маса също
Това което виждаш ти при даден културист е крайния продукт Маса + релеф , няма някой да ти се покаже на края на основния си период така че тези които са мазни им предстои изчистване
Надявам се да ти се е изяснило за да не пишеш повече глупости
28.11.05
21:23
и да ми пишеш клишета не ми се издигаш в очите щото точно пък ти с тея мазнини за релеф не можеш и да си мечтаеш,лесно е да ми цитираш статиики дето си ги чел,ама да видиме тогава като стане лято с какво ще се оправдаеш!
28.11.05
21:45
Marto007 ти какво си постигнал в боди бидлинга и колко ти е ръката, че си тръгнал да се заяждаш с другите, които са постигнали доста в този спорт :?:
[quote author=”Питона”][quote author=“Marto007”]я си пуснете по една снимка да ви ги видиме тия ръце 55. 45 и не знам си о6те колко ако е така ли4но 6те ви напиша по едно извинение на всеки които се чуства обиден!
http://i5.photobucket.com/albums/y161/aeshna/BEL_4.jpg
Наслаждавай се на ръка 45 студена ;)
колко си висок? На тая снимка ръката изглежда доста по малка от 45 ....
28.11.05
22:34
“vlastelina-ka” ?? не знам момче ли си момиче аз и не съм казал че имам кой знае какви резултати въпреки че ако се сравнявам със снимките от форума значи изглеждам доста добре.тъй като е кофти да говоря без покритие ще гледам тая седмица да си направя снимки и да ги кача ,само не разбрах ти по къв повод ми суфлираш и не разбрах кои са тия дето са постигнали “доста в тоя спорт ” конкретно с имена може да ми приложиш и снимки ,аз тука не ги познавам кой колко е постигнал ,а и не мисля че трябва да си пиша мнението така че да се харесвам ,пиша каквото мисля , за тебе не знам!
[quote author=“Marto007”]и да ми пишеш клишета не ми се издигаш в очите щото точно пък ти с тея мазнини за релеф не можеш и да си мечтаеш,лесно е да ми цитираш статиики дето си ги чел,ама да видиме тогава като стане лято с какво ще се оправдаеш!
Точно на теб пък да искам да ти се издигам в очите хахахаа такива като теб са ми ясни само с един пост дето са пуснали аз съм постигал такъв релеф и размер за който ти само можеш да си мечтаеш и сънуваш нощем.Не искам да се доказвам на никой и това го говоря от опит 15 години стаж имам ти дали имаш и година като съдя по мненията ти а и се питвам да помогна на хората които искат да възприемат не такива ламери които си мислят че много разбират
Влателина остави го той е капацитет от класа не трябваше да му казвам неща които “разбира”
Ако имаш нещо да добавиш пращай го на ЛС да не спамим форума
[quote author=“Marto007”]vlastelina-ka” ?? не знам момче ли си момиче аз и не съм казал че имам кой знае какви резултати въпреки че ако се сравнявам със снимките от форума значи изглеждам доста добре.тъй като е кофти да говоря без покритие ще гледам тая седмица да си направя снимки и да ги кача ,само не разбрах ти по къв повод ми суфлираш и не разбрах кои са тия дето са постигнали “доста в тоя спорт ” конкретно с имена може да ми приложиш и снимки ,аз тука не ги познавам кой колко е постигнал ,а и не мисля че трябва да си пиша мнението така че да се харесвам ,пиша каквото мисля , за тебе не знам!
Не се меси и не набърквай човека опитал се да те посъветва да се осъзнаеш малко ще те видим и теб какво си постигнал въпреки че си те представям какъв си и един съвет от мен Не омаловажавай труда на другите да кажем моя дори да съм мазен в момента (прочети пак какво ти бях написал и го научи това клише) колко ли труд съм положил за да достигна това ниво ниво което ако продължаваш така няма да достигнеш никога
И така Край на Спама всичко друго несвързано с темата ще бъде изтривано
07.12.05
20:05
Не виждам защо пичът се шашка, че получава такъв пъмп...това е супер, няма по-невероятно чувство от тва да си тръгнеш след тренировка надут като балон и твърд като скала....как може да е вредно помисли....какво ще стане? Ще вземеш да се напомпаш така, че да се пръснеш ли?? :lol: Невъзможно, за това ти казвам-нормално е и се радвай че можеш да постигнеш такова чувтсво след тренировка
17.02.07
19:03
[quote author=“FiTnEsS_FeN”]Значи когато тренирам (главно при гърди и бицепс го чувствам това),към средата на тренировката и вече към края мускулите ми се надуват до немай къде и станват твърди като камък.Обаче разликата напомпани и в обикновенно състояние е огромна (до 3-3,5 см на ръцете).Един от залата каза че не трябвало да става така,трябвало мускулите да са си “меки” както са си и по времето на почивката, а аз мисля че точно като се “напомпят” съм ги натоварил колкото трябва.Прав ли е този от залата или...
ами ако си като този на картинака може и да е възможно :lol:
но на мен не ми се вярва и ако е така мисля , че не е нормално !!
:?
на мен ми се е случвало 1,5-2 см. на супер серия и ръцете ми бяха твърди като камък ама 3 санта нз множко са ... ако си на хап възможно е :wink:
17.02.07
21:00
Специално по темата :) днес преди тренировка 34.5см след 35.5 - 35.6 см :) тва е сантиметър сантиметър и нещо :) незнам 2 - 3 - 4 ама не ми се струва нормално до 2 добре ама чак 3 е множко май :) - А тренировката бицепс - трицепс/