17.02.07
17:40
Значи имам така като гледам проблем с гърдите нямам сила за тях това се случва вече 3та седмица подред.. значи на хранителен режим съм,спя по 8-9 часа,вземам креатин + глутамин + таурин (мисля и аргинин да земам) всичко ми расте с изключение на гърдите .. Някаква идея или промяна в упражненията.. Програмата ми е:
1)Гръб + Трапец
2)Рамо + корем
3)почивка
4)Гърди
5)ръце + предмишница
6)крака + корем
за Гърди:
права лежанка 3 х 8-10 (+ 1 загряваща)
горна лежанка 3 х 10
флаис 3 х 10
кросоувър 3 х 10
ПП: 18г. 179 / 80кг Стаж: Около 6-7 месеца
17.02.07
18:42
Сложи ги в първия ден
17.02.07
18:45
Може би ги претренираш. Пробвай следната програмка:
Изтласкване на дъмбели от лег - 4х8
Изтласкване на дъмбели от полулег - 4х8
Флайс - 4х8
пп: ако не ти харесва да правиш с дъмбели вземи щангите, но пробвай една тренировка само с дъмбели. При мен 1-я път беше супер стрес за гърдите ;)
18.02.07
10:11
махни флайса
праи така
права лежанка 4х8
повдигане на дамбели от лег 4х10
горна лежанка 4х6-8
повдигане на дамбели от горна лежанка 4х8-10
или ако правиш долна
долна лежанка 4х8
кофи 4х колкото можеш
Ако бех на твое място нямаше да тренирам и на двете лежанки... за втората лежанка няма да имаш сили ако на парвата си я направиш както трябва поне при мене е така бих ти предпочел да преразгледаш упражненията си за гарди 8)
Приятелю,за сила , препоръчвам ти Течен Трибестан в разфасовки от 100мг. От 30 дни го взимам и съм адски доволен.
Значи аз силата за гръб,ръце пак да не говорим за рамо е супер страшно съм доволен .. само тез гърди .. Ако и др тренировка пак не става ще земам и тринестан само ми кайи за цена икак се взема
Значи течния Трибестан от скоро се появи... по принцип тази “билка”,щото тя наистина е билка, се предлага в аптеките на таблетки.Аз го открих преди около месец.Разфасовките са по 100мг.Цената е 12лв.Една ампула ще ти стигне за около 10 дни - аз го пия 2 Х 5мг на ден,така ми го препоръча инструктора във фитнеса,в който ходя.Пак ти повтарям,не се притеснявай,не е анаболен препарат.Абсолютно природен продукт,който ако го комбинираш с около 400мг витамин Е на ден,ти давам гаранция, че ще останеш много доволен! А и не само доволен във фитнеса :D Трибестана е много известен и със своите “потентни” действия :wink:
Ахам по 5мл пред и след тренировка или ? А течния пак ли в аптека го намери??
Ами не знам как тренираш,но аз го пия 2 пъти на ден по 5мг - сутрин и вечер. Предлагам ти и на теб така... :wink:
А Трибестана го намерих в аптека да...
[quote author=“petro”]Ами не знам как тренираш,но аз го пия 2 пъти на ден по 5мг - сутрин и вечер. Предлагам ти и на теб така... :wink:
А Трибестана го намерих в аптека да...
Мерси много утре ще си взема. :) а и няма значение дали е тренировачен ден или не все по 10 нали :)
Даа, няма значение. Нещо в добавка само да ти кажа - пие се 60 дни,след тва си почини около месец и после пак може да почнеш.почивката се прави не за друго ,ами заради това , организма ти да не привикне към Трибестан-а и да спре да му действа. И една хитринка - шишето нали ти казах ,че е 100мг. Една доза (5мг) можеш да отмериш със спринцовка,наи-лесно ще ти е :wink:
Дам и аз тай го измислих че със спринцовка ще го меря:) ам за витамин Е и той ли е на ампули??
19.02.07
22:07
абе ей кфо с хапчета човека казва че няма сила за тях а не че... ами приятелю прави ги гърдите след голямата почивка събота и неделя и ще е супер
По-скоро трябва да се научиш на търпение и постоянство....забрави за трибестана.
Приятелю, тези т.нар. от теб “хапчета” са билки + Витамин Е ... :wink:
19.02.07
23:00
Добре де аз ще си зема такъв требестан (значи 100 грама 12 лв и ще ми стигне за 10 дена ... Значи на месец се пие 400 гр а и трябва да се пие 2 месеца следователно 96 лв) Да речем че ще ги намеря някак си тез пари ... А тоз витамин Е колко струва и в една котиика колко грама има и за колко ще ми стигне ...
Е тук парите са доста по-малко,все пак става въпрос за Витамин :wink: аз го намирам за 5лв - 20 таблетки,обаче ми го носи една пичка,която работи във фармацевтичен склад... По аптеките не сам го видял,ама най-много 1-1,50лв отгоре... Една опаковка я изпивам за 10 дни - с едната ампула Трибестан - значи пия по 2 хапчета на ден... Тва е максимума, предлагам ти да пиеш по таблетка на ден
20.02.07
14:38
хаха сигорен съм че съм по тежък ( по голям от теб) ... Затова и аз ще пия по две на ден :P
Само да те попитам нещо
Не мислисх ли, че на 6-7 месеца стаж 4 дневен сплит е малко НАХАЛНО?
По тази логика тези които тренират от 3-4 години трябва да тренират сутрин, обед и вечер.
Освен здрави тренировки е необходима и здрава почивка и правилно хранене.
Мини на 3 дневен сплит. Изтегли гърдите в понеделник. Тренирай разумно и се храни разумно и ще имаш резултат
[quote author=“noobmania”]Само да те попитам нещо
Не мислисх ли, че на 6-7 месеца стаж 4 дневен сплит е малко НАХАЛНО?
По тази логика тези които тренират от 3-4 години трябва да тренират сутрин, обед и вечер.
Освен здрави тренировки е необходима и здрава почивка и правилно хранене.
Мини на 3 дневен сплит. Изтегли гърдите в понеделник. Тренирай разумно и се храни разумно и ще имаш резултат
6-7 месеца ми е без прекъсване преди това съм тренирал 11 месеца и спрях за 3 месеца (поради здравословни причини) и не мисля .. че четеридневния ми сплит е нещо НАХАЛНО :shock: пък тези дето тренират от 5 години ако искат и да не излизат от залата.. тяхна си работа..