11.02.07
08:58
Предполагам, че тук трябва да пиша относно Кардио тренировка.Значи сега започвам вторият срок в училище и ще съм първа смяна,дефакто няма да имам възможност да тичам сутрин.Затова исках да питам мога ли да тренирам кардиото два пъти на ден - на обяд след училище - велоергометър.Вечер - преди вечеря предполагам че е удачно да се тича отново - 20 мин. тичане.Искам да попитам дали така е добре или пък само с едната кардио тренировка да остана.Благодаря предварително.
11.02.07
12:18
и аз съм така - по добре го прави сред залата защото кръвта е бедна на глюкоза и гориш мазнин - мисля че така беше :wink:
11.02.07
12:31
Добре де. Т’ва кардио не гори ли и ММ от ръцете, гърдите, гърба... :?: :oops: :oops: :oops: ‘Щото 1 приятел ми вкарва такива филми и реших да питам, защото гледам сички “кардио, кардио..”.
11.02.07
13:30
Ако е в правилните граници не сваля мускулна маса.
Прави си 20-30 минути най много след тренировка и това е. Нямаш нужда от повече и вечер.
11.02.07
15:38
Съгласен съм с Jorku - всичко е хубаво когато е с умерено граници - аз лично правя три пъти в седмицата по 30 мин и съм мн доволен - ест и храненето е важно
11.02.07
18:15
аз мисла да го правя сабале, което ще рече че до 5 45 трябва да съм станал не знам дали ще успея . А ако нещо веднага след тренировка също и перфектно