Предложения за сплит

17.02.07
15:58

Бицепса много ми изостана от другите мускулни групи ако може да ми дадете някакви предложения за сплит в които да наблегна на изоставащата ми МГ. 3-4 дни в седмицата.
Благодаря предварително !

18.02.07
22:47

:?:

Тая тема как пък никой не я видя като всеки има проблем с ръцете.
Прави ръце в един ден е моя съвет. Моите така дръпнаха доста. Появиха се и стии, но това е друга тема. Започвах с трицепса. И за двете по 3 упражнения като първото и на двете беше по 4 а останалите по 3 серии.
1 гърди
2 ръце
3 почивка
4 крака рамо
5 гръб

18.02.07
22:57

на мен трицепса ми е мн добре и тва прави бицепса да изглежда още по малък иначе от днес почнах в 1 ден да ги тренирам но съм им разменил местата биц.-триц.-предм.

19.02.07
12:37

1. тренирай ръцете в един ден, като бицепс първо
2. прави едно изолирано движение за бицес в деня за гръб - 3 серии за да не го претренираш
3. почивката м-ду гръб и ръце мин.! 2 дена

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1