Може ли да ми препорачати упражнения за рамо?

19.02.07
00:29

Ако има подобна тема моите извинения само напишете да влезна да я видя  ;)

Тия характеристики ти харесват а?  :)  Няма лошо. И на мен така. По - късно днес ще хващам метъра и ще редактирам тоя пост.

———-

Ръка 42, врат 42, прасец 41, гръб 110, талия 89, китка 18, предмишница 32, бедро 66.

Ти нещо май се отказа от тая тема ама нали казах, че ще ги напиша та да има.

19.02.07
12:40

[quote author=“Jorku”]Тия характеристики ти харесват а?  :)  Няма лошо. И на мен така. Довечера ще хващам метъра и ще редактирам тоя пост.

Хех ми да нз шо тей ако не ви харесва темата я трийте ;)

19.02.07
12:50

[quote author=“Dancho`”]Ако има подобна тема моите извинения само напишете да влезна да я видя  ;)

Пусни и една тема за размера на пенисите. Гледам интересно ти е. Или просто се притесняваш някой да няма по-голямо нещо от тебе№ Или просто искаш да направиш статистическо проучване и да намериш средната обиколка на ръката във форума?

19.02.07
13:11

[quote author=“locvs”][quote author=“Dancho`”]Ако има подобна тема моите извинения само напишете да влезна да я видя  ;) Пусни и една тема за размера на пенисите. Гледам интересно ти е. Или просто се притесняваш някой да няма по-голямо нещо от тебе№ Или просто искаш да направиш статистическо проучване и да намериш средната обиколка на ръката във форума?

Хахаха аве ко пречи да знам коит неще да пише да не пише ве къф ти е проблема?

19.02.07
13:21

http://forum.bb-team.org/viewtopic.php?t=7314&postdays=0&postorder=asc&start=0

Разгледай я тази тема.
Има силови постижения, мерки и т.н.  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1