[quote author=“InDaHEad”]Абе не е нормално тва...за кво пиете по толко вода-ако си мислите че нещо праите с тая вода начи :lol: ...стават по 2 пъти да пикаят пичовете...хаха аа не уникални сте :mrgreen:
Да се прие голямо количество вода има смисъм и то е прочистване на организма.
Особено от хора които приемат какви ли не химии и произхода на храната им не е 100 процента ясен.
10.02.07
15:01
Пия много вода щот ме кефи да пикая и да сера :lol: Горе долу съм с съгласен дали са 5 или 7 литра няма особено значение...иначе качвам въпреки че не виждам какво значение има...
Значението е огормно.Или лъжеш че пиеш 5-7 литра или лъжеш че качваш ;)
10.02.07
15:35
Хахах и що така лъжа :lol: :lol: И кажи огромното значение дали качвам или свалям...5-7 литре ги написах примерно...въпреки че като сметна не падам под 5…
Ако си до 5 ОК но при 7 литра вода на ден всеки ще отслабне ;) Това е начин за слизане в категория без да загубиш много сила ;) Това съм го чувал от бивш борец а мисля че и цаца-та го е споменавал
10.02.07
16:52
Ми да водата чисти мазнините така е...
[quote author=“kazz”]Ако си до 5 ОК но при 7 литра вода на ден всеки ще отслабне ;)
Да, ако караш само на вода :lol:
11.02.07
09:45
[quote author=”Петко К”][quote author=“kazz”]Ако си до 5 ОК но при 7 литра вода на ден всеки ще отслабне ;)
Да, ако караш само на вода :lol:
И ако издържиш достатъчно дълго. :wink: :wink:
Еее барво много сте остроумни :twisted: пиите 10 дена по 10 литра вода на ден и да видим дали нема да свалите и тогава говорете пак ;)
11.02.07
10:33
Ако пия 10 дена по 10 литра вода няма да мога да стана от тоалетната и предполагам, че водата ще ми излиза от всички дупки. :D :D :D
Точно това ще стане ;) Нема и да ти се яде толква много, тъй като корема ше ти е пълен с вода ;)
18.02.07
10:05
[quote author=“ASTOR”]Аз направих следните изводи
-Пият се много течности
-Недостатъчен сън
При стероиди също се засилва ходенето до тоалетна вечер!
Мене по едно време ми са бе случило да пикая през 2 часа!
После пък след доста време де стана така че ставах през ноща да ходя до тоалетна поне 1 път но беше за кратък период от време 1-2 седмици!
ИНАЧЕ НЕ ПИИТЕ ВОДА ПРЕДИ ДА СИ ЛЕГНЕТЕ,ходете до тоалетна точно преди да си легнете,може да ви облекчи проблемите!
Аз винаги сутрин,преди да ходя на фитнесс,и преди да си легна нощем пикая за да нямам проблеми после!
19.02.07
23:27
[quote author=“ASTOR”]Никой не е говорел за зоб
Напоследък се замислих и открих че нещо не е много наред ,понякога ходя и по два-три пъти.... :roll:
Мога да се “похваля и с височко кръвно” ,осънах кой е единият фактор -много сол ям ,това ме кара да пия и много течност =известна водна задръжка ,високо кръвно и често уриниране ,все пак пия около 4-5 литра на ден като 2 от тях са вечер :?
Едно е сигурни ограничавам солта максимално ,и ще пия вода по-сдържано 1 час преди лягане
20.02.07
09:59
пикая 1 път нощем и след като се събудя ...имам навикът да приемам повече течности пък и пия глутамин и креатин-нощем(просто се бидя в 4 и пия глутамин и креатин и 50 гр протеин защото съм пил и преди лягане ),сигурно за това пикая ... но не мисля че е авария ако пикаеш нощем тази течност неможе да се сдържа в теб
а че се събуждаш и ставаш да пикаш говори че не е проблем защото това са мозъчни функцийй предава ти че ти се оринира и отиваш да пикаеш вече ако го направиш в леглото е проблем аз лично подкрепям хората които си пикаят повече от 1 път аз не пикая повече от един път но това не е проблем,от друга страна може да имате прецакани бъбреци ако е по често от 3 пъти ... освен ако не сте настинали или болни !
никога (е айде почти) не ставам да пикая нощем - да се събудя, защото ми се пикае. Друг е въпроса ако някой ме събуди ще ида да се изпикая и да пия вода