Програмата ми

CS

19.02.07
23:13

1 ден - Гърди, Бицепс

Гърди :

1. Изтласкване на щанга от лег - 10/10/8/6
2. Изтласкаване на щанга от полулег - 10/8/6
3. Флайс - 3Х10

Бицепс :

1. Бицепсово сгъване с дъмбели - 3Х10
2. Концентрично сгъване - 3Х10

2 ден - Гръб, Трицепс

Гръб :

1. Мечки ( В залата има 3 вида мечки правя ги и трите вида ) - 3Х10
2. Придърпване на вертикален скрипец - 3Х10
3. Придърпване на долен скрипец - 3Х10

Трицепс :

1. Изтласкване на щанга от лег с тесен хват - 3Х10
2. Френска преса - 3Х10
3. Разгъване на горен скрипец - 3Х10

3 ден - Рамо, корем, врат и трапец

Рамо :

1. Раменни преси - 3Х10
2. Повдигане на ръцете напред - 3Х10
3. Повдигане на щанга до брадата –“вертолет” - 3Х12

Корем :

1. Извивки с дъмбел встрани - 3Х10
2. Коремни преси - 3Х15
3. Привеждане на скрипец - 3Х10
4. Повдигане на краката - 3Х5

Врат :

1. Повдигане на главата с тежест - 2Х10

Трапец :

Трапецовидно повдигане на рамене - 3Х10

3 ден - Крака

1. Бедрено сгъване - 3Х10
2. Бедрено разгъване - 3Х12
3. Лег-преса - 3Х10
4. Хакен-клек - 3Х10

Години - 16
Стаж - месец и половина

Мислех да не слагам флайс още, но сега вече е добре според мен.
Също, смятам че ми е рано за мъртва тяга.
Може би упражненията ми са прекалено много, но не мога да си избера по-малко, всички ми се виждат важни.
Правя сериите с 70% макс тежести.

Някакви коментари, грешки, съвети ???
:roll:

EДИТ : Махнах някои упражнения.
Писна ми от общи тренировки, никакво напрежение не усещам вече...

Много упражнения. За гърди не повече от 3, за гръб не повече от 4. За ръце още по - малко. Да не говорим, че е по - добре да си на кръгова 2 месеца.

много тежка за теб! мисля че ще се скапеш в рамките на 2 месеца и ще питаш после, защо не раста и т.н

CS

20.02.07
20:01

А може ли да ми кажете кое да махна и по колко серии да правя ?

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]А може ли да ми кажете кое да махна и по колко серии да правя ?

От гърдите махни 3то, бицепса също махни 3то, гръб също махни 3то, трицепс махни 4то, за корем не знам и аз кое - ти толкова си наблъскал...  Прави по 2 упражнения на тренировка, 2 пъти в седмицата и това е.
Сериите да са да кажем по 3 за малките и 4 за големите групи. Като за гърди също може да са 3. Това е от мен.

П.С. Кръговите тренировки са страхотен старт. Не мога да разбера защо толкова много хора ги пренебрегват.

CS

20.02.07
20:20

Аз не че не съм доволен от тях, но само ръцете ми растат....
Като започнах бях с 36 студена, а сега съм с 42 студена и не разбирам защо така се получава....Само ръцете ми растат...
И вече не усещам напрежение при кръговите....Преди има мускулни трески ала-бала, а сега няма такова нещо.
За корема ще махна извивките встрани.

Благодаря много, Jorku.

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Аз не че не съм доволен от тях, но само ръцете ми растат....
Като започнах бях с 36 студена, а сега съм с 42 студена и не разбирам защо така се получава....Само ръцете ми растат...
И вече не усещам напрежение при кръговите....Преди има мускулни трески ала-бала, а сега няма такова нещо.
За корема ще махна извивките встрани.

Благодаря много, Jorku.

Радвай се !
на много хора им е проблем бицепса!

21.02.07
13:32

Вдигнал си обиколката на ръцете си с 6см за месец и половина? - ОК

[quote author=“NRG52”]Вдигнал си обиколката на ръцете си с 6см за месец и половина? - ОК

ами на дали е чисто мускул. а то в началото винаги се расте. и кат сложиш малко отгоре за крайното и свалиш малко от началното излиза :)

CS

22.02.07
00:03

[quote author=“NRG52”]Вдигнал си обиколката на ръцете си с 6см за месец и половина? - ОК

Мда...
Пък рамото ми не е мръднало.... :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1