19.11.04
23:08
значи 2 месеца нешо ме боля гърба и не ходих на фитнес тва на гърба ми не е от фитнеса да кажа . та да ви питам как мислите е най-добре да почна ся значи на 16 год. тренирам някъде от около 2 години нема да казвам ръзе и такива раоти щото не виждам нужда ако има нещо питайте ще кажа значи 1.80-1.82 съм висок 80-82 кила съм някъде значи искам да навляза сега малко пак във форма и след това малко да пооформя корема всмисъл не съм го тренирал много да не кажа почти не съм и та ако го изчиста и като цяло се изчистя да кажем да сваля някое кило но само мазнини ще е добра . малко се олях начи за свалянето на няколкото кг. не ми тряя помощ правил съм го и преди та да питам как предлагата да започна сега първите тренировки ?
20.11.04
10:57
моето предложение е да почнеш да тренираш тялото 3 пъти в седмицата ,всички мускулни групи наведнъж. Кто за начало не използвай големи тежести,винаги загрявай добре преди тренировка и гледаи да не товариш много много гърба , поне в началато(но то зависи от това дали контузията ти е била сериозна или не е била). :)
20.11.04
11:05
ае братле и аз мисля тва да направя 2-3 седмици да тренирам всичко да заграея едно хубаво :) а иначе за гърба кво ти кажа 1 път некво играх мач :lol: и като се прибрах такова нещо ме заболя 1во беше 1 точка в дясанта част на гърба по сле се премести в центура последно в ляво :) може да звучи смешно да бях на лекар и ми каза да се мажа там с некво нещо не мисля че беше сериозна аз но ще видим ся кво ще го правим щото 2 месеца нес ъм бил а мнооо ми се ходи ! та мерси за отговора де !
20.11.04
18:02
Просто си разтегнал, случи ми се същото преди 3 седмици.