гърди

KR

20.02.07
21:39

искам да ве питам да ми кажете некое опражнение за горни и долни гарди каде може да си ги пража в домашни условия.И да питам за колко време направихте гарди.

JA

20.02.07
21:45

Човек това е много относително зависи от храненето тренировките и куп други неща? ами ако кажеш какво имаш във домашни условия ще ни е по лесно,сега само са лицеви опори се сещам но кажи ти?

KR

20.02.07
21:54

еми имам два дамбела.тренирам секи ден.

KR

20.02.07
22:20

да ве питам требва ли да се по4ива.Аз не 4увствам  умора.На следваштия ден сам си като нов

TU

20.02.07
23:14

Ами то няма как да се натовариш само с два дъмбела. По принцип трябва почивка. Отиди на зала и ще разбереш. Вкъщи нищо няма да нправиш.

21.02.07
09:06

Аз правя гърди в домашни условия с една прожина.Тя е вид фитнес уред и се разтяга.Има я във всички магазини за фитнес уреди и спортни магазини.Доста добре действа и съм много доволен,но все пак добре е да ходиш на фитнес и там да правиш гърди  :wink:

AS

21.02.07
10:01

Как ги правите тия гърди с пружини много интересно.. е щом си доволен продължавай :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1