22.02.07
00:53
Здравейте, в момента съм 185см, 100кг на 18 год. Поставил съм си за цел да си оправя тялото до началото на лятото (ако е възможно за този период де)...
Ще ходя 3 пъти седмично на фитнес - вторник, сряда и петък... Знам, че са много нагъсто дните, но просто нито един от другите нямам време. :roll:
Вече ходих 1 път. Карах по тренировката на един приятел - просто да видя колко горе-долу мога да правя. От всичко съм правил по 3 серии, 15 повт.
Сгъване на дъмбел от седнало положение - с по 6кг.
Следващото беше сгъване на двете ръце с крив лост от седнало положение - с 10 или 15 кг беше то.
С подобна тежест правих и следното - легнало положение по гръб с лоста сгъвам ръцете в лактите по посока на главата (надолу)
Избутване (за крака) - със 120кг
Предно и задно бедро упражнения - с по 50-55кг
Прасци - 120кг
Накрая малко велоергометър/пътека...
Това е, което се сещам от въпросната хаотична тренировка.
Препоръчайте ми, моля, някаква 3-дневна. Благодаря... :wink:
ПС
Като казвам отслабване имам предвид не изцяло стопяване на килограмите, ами доколкото е възможно преобразуването им мускулна маса...
22.02.07
09:05
Прочети за НВД и кардио.До началото на лятото сигурно няма да стане зависи какво разбираш под добро тяло де 8) .Пък и мазнините не се превръщат в мускулна маса.Първо стопи излишното после мисли за ММ.
Прочети за НВД и за кардио
Другото което мога да ти предложа е:
http://www.bodybuilding.com/fun/trans_m.htm - тук ще видиш кой какво е постигнал, за колко време, с каква диета и какви упр. харесай си някой които е сходен с теб самия и пробвай по неговата програма, както и по неговия хранителен режим
Успех
23.02.07
19:47
тебе краката са ти силни а? 15 повторения на разгъване с 50 кила си е сериозно.
праи следната врътка: намаляваш първата семица въглехидратите които приемаш наполовина (пр. ако ядеш по една филия хляб на хранене яж по половин).увеличаваш протеина, хапвай разни треволяци и плодове.всяка седмица намаляваш въглехидратите постепенно.след всяка тренировка правиш кардио като започваш постепенно-първите 1-2 семици по 20-30 минути умерено и всяка следваща преминаваш на по-висока интезнивност.през тренировката тренираи с килограми които ти позволяват 20 повторения с почивка м/у сериите до 1 минута най-много.правиш повечко серии-4-5 с малки почивки.и сутрин на гладно можеш да ставаш и да се катериш по стълбите в блока от първия до последния етаж и обратно-тва е много добро кардио.ако имаш пари можеш и л-карнитинец да налазиш или ефедрин/кленбутерол. дерзай :!:
26.02.07
16:43
Приятел, в хладилника имам 1 кило сланина, ако я превърнеш в пържола ти давам 5 лева! Не можеш да превърнеш мазнините в мускули. Тренираш :arrow: тялото ползва подкожните мазнини за енергия :arrow: растеш на мускули и отслабваш. Първите 3-4 седмице те съветвам да заебеш каквито и да е сплитове и да почнеш да тренираш цялото тяло с по 2 основни опражнения за всяка група. По 10-12 повторения. Така като за начало. Същевременно кардиото си върви успоредно с тренировките.
Fire Blade каде хвърли момчето при ефедрина и клена още с първата тренировка :shock: :D ?