Съвет!

[S

21.02.07
19:04

Привет. Тренирам около година и половина. 17 ,почти 18 години,176 см, 80кг.
Въпроса ми е относно тренировката ми.Тя е следната:

Понеделник: гърди и трицепс
Вторник: гръб и бицепс
Сряда: почивка
Четвъртък: рамо и крака
Петък: бицепс и трицепс
Събота: почивка
Неделя: почивка

Тъй като тренирам 2 пъти седмично ръце,просто няма начин как да си направя програмата,така че да и оставам максимално време за въстановяване,но с посочената по горе програма мисля,че успявам.За сега съм доволен от разтежа на ръцете,но се притеснявам  от факта,че гърдите и гърба са ми дни един след друг. Вие как мислите да продължавам ли с тази програма,хубава ли е според вас или ако не,ще съм ви благодарен ако ме посъветвата как да я променя.

Благодаря предварително на всички.Поздрави

22.02.07
14:35

Моята програма е много сходна на твоята и съм страшно доволен.А и защо да нямаш почивка на ръцете,като те си почиват 4 дни в седмицата - сряда,четвъртък и събота,неделя.Моя съвет е да си продължаваш така,без никакви притеснения  :wink:

Аз лично не харесвам програмата и не бих тренирал по нея. А защо правиш ръце 2 пъти в седмицата? Това, че гърдите и гърба са ти едни след други не е толкова голям проблем.

[S

22.02.07
16:48

petro напиши ми твоята програма,може да е за предпочитане пред моята.просто в момента търся най-подходящата тренировка по която да тренирам.приемам всякакви съвети и критики.
Петко К - пиши с нормален шрифт.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1