22.02.07
15:00
Какво ви дава стимул да тренирате? Аз например днеска се скарах много жестоко с приятелката си и имам чувството че няма тежест която до ми се опре :twisted: а по принцип ми харесва хората да виждат че съм силен да имат някакаъв респект и разбира се за да бъда хубав на плажа 8) Я вие кажете защо си оставяте потта и кръвта в залата и кога най-сте назлобени за тренировка :twisted:
аз ако не тренирам сигурно ще се пръсне от нерви :shock:
Иначе да съм голям и да се харесвам, да имам самочувствие :P
22.02.07
15:23
Харесва ми просто спорта. А и като виждаш, че има резултати как да спреш просто. Един път като отивам на тренировка и като давах парите на шефа на залата и той ми вика “Вчера не ти видях очичките тука... и бях сигурен, че днеска най - късно ще ги видя. Щангите са като дрогата.” Само това ми е в главата общо взето, та за това.
Барнеш ли желязо един път,няма спиране...Лично изпитано и доказано от мен :)...Лятото спрях,защото работех и нямах воля и желание да комбинирам двете неща и така с лека ръка пропилях доста труд в залата,за което съжелявам...но тази година съм твърдо решен да върна и подобра старата си форма.
Иначе тренирам,за да имам добро тяло и физика,тъйкато не ми харесва да съм хилав и да ми се откачат рейките :)
моя стимул също е изграждането на хубаво тяло и като dn_bg да вдъхвам поне малко респект :P
иначе най-назлобен съм нa всяка тренировка, защото гледам все по-тежко да тренирам :)
на мен пък тренировката ми дава мноого нещта едно от които е самочувствието пред някои който е по-слаб от мен ! :D абе кви ги говоря аз сега сам 74 кг и вмомента чистя :D :D
Тренирам за себе си . Искам да съм различен с нещо което не можеш да го купиш от магазина 8) . Пък и само тоя спорт ми харесва , пробвах - футбол , баскетбол , таекундо , но не ми допадат ...
Най надъхан съм като се изнервя или ядосам , иначе преди тренировка си пускам една песен която ме надъхва ненормално много ( Pain - shut your mouth) .
22.02.07
21:48
р
Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 23:02.
22.02.07
22:08
мене ме надъхва преди тренировка мелодията от роки (Rocky - Gonna Fly Now) :)
а се мотивирам като цяло от тва че искам да имам хубаво тяло
22.02.07
22:14
[quote author=“BuKTop”]мене ме надъхва преди тренировка мелодията от роки (Rocky - Gonna Fly Now) :)
а се мотивирам като цяло от тва че искам да имам хубаво тяло
Ставаше дума като цяло какво ви мотивира ама така и така излезнахме от темата - чуй на Survivor - Eye of the tiger която също е от Роки.
22.02.07
22:50
Чуството което изпитвам след тренировка когато мускулите ми са пълни с кръв 8)
22.02.07
23:15
Като се замисля ко ще я напрая една от моя клас се изпълвам с енергия да тренирам. Ще я откажа да идва на даскало...
22.02.07
23:53
Ми основно да ми е кеф като се погледна...и за по-голямо самочувствие..
23.02.07
00:09
поставил съм си големи цели в този живот
1- world’s strongest man
2- Mr.Olympia
3- много много пари много много мусколи много много спонсори и договори главно с Met-rx ,universal ... жените си ги имам ...не ми тряят в повече ... ще си губя тестостерона на празно ... ;)
П.П - Нека на всеки му се осъществят целите в живота и нека стимула да се превърне в ежедневие !
23.02.07
21:20
според мен с каквото и да се захване един човек трябва мотивацията му да е положителна. Ако ходиш в залата само защото требва да си як за да на——еди коя си пу—- си обречен на провал. Аз правя всяка серия и всяко повторение с любов.
1) тренировката ми помага да се разтоваря психически, забравям проблемите;
2) привърженик съм на фразата: “Здрав дух в здраво тяло”, всеки един човек трябва да се усъвършенсвта и тялом, и духом;
3) имам самочувствие;
4) чувствам се жизнен и пълен с енергия;
5) не скучая:)
мисля,че горе-долу това е;)
23.02.07
23:29
когато съм ядосан тренирам много зверски (нормално) иначе в залата изтрещявам на рамщаин или някоя кака като се зачекне по уредите :twisted: преди тежки серии понякога и се крещи ония ден стреснах една мацка хаха :D
24.02.07
14:19
The iron never lies to you.
You can walk outside and listen to all kinds of talk.get told that you are a god or a total bastard.The iron will always kick you the real deal.The iron is the great reference point.
the all-knowing perspective giver.Always there like a beacon in the pitch black.i have found the iron to be my greatest friend.it never freaks out on me,never runs.Friends may come and go.
But two hundred paunds is always two hundred pounds.
Тази мисъл обяснява част от причините поради които тренирам.
24.02.07
18:05
Аз пък искам да отслабна това ме надъхва ама много яко :shock:
[quote author=“vanisher”]огледалото е голям стимул! 8)
:!: :!: :!:
Тялото си е мое, защо да не полагам грижи за него :wink:
24.02.07
18:22
ами няколко са стимулите :
лична наслада на окото
като се напомпя изпитвам удовлетворение и леко самочувствие
ест. не на последно място заради жените и морето :wink:
[quote author=“IceMan”]поставил съм си големи цели в този живот
1- world’s strongest man
2- Mr.Olympia
3- много много пари много много мусколи много много спонсори и договори главно с Met-rx ,universal ... жените си ги имам ...не ми тряят в повече ... ще си губя тестостерона на празно ... ;)
П.П - Нека на всеки му се осъществят целите в живота и нека стимула да се превърне в ежедневие !
по добре се самоубии! Според мен
:shock:
24.02.07
20:28
с годините тренирането ти става навик :D
[quote author=“J0”][quote author=“IceMan”]поставил съм си големи цели в този живот
1- world’s strongest man
2- Mr.Olympia
по добре се самоубии! Според мен
:shock:
Защо?Човека има високи цели,защо не?Даже е похвално човек с такива цели и достойно за уважение постигайки ги.Не ни остава нищо друго освен да му пожелаем успех.И все пак пише се мускУли. :wink:
мене ми помага приятелката,родителите ме подкрепят,резултатите както каза пича по-горе също не са за испускане,сичко осетя ли чуството че вървя в правилната посока ме надъхва.... нагоре и напред :P
Винаги когато влезна в залата забравям за всичко друго - тогава сме само аз и купчина железа. Правя го защото ми харесва , обичам когато шибаното желязо ме затисне и едвам го оставям. Това не е просто спорт , това е начин на живот - The Animal way.
Дам...харесва ми идеята да опозная себе си,да знам кое упражнение как ми действа,коя храна как ми качва,коя марка протеини са боклук :lol: шегата на страна...самочувствие и начин на живот...това е!
Вече нямам толкова стимул, колкото е навик. Нещо като при пушачите. Ако не вдигам сякаш нещо не ми е наред, чувствам се гадно.
21.06.14
18:23
Честно да си призная никога не съм ходил на фитнес :( ,но искам да отида....лошото е че се притеснявам .... не познавам никой..не знам как правилно трябва да се тренира с уредите :(... но на мен лично ми дава стимул ,като видя някое момче със тяло,което искам и аз да имам...това ме нахъсва много ,но уви :(... Бихте ли ми дали съвет какво да правя,освен направо да отидам на фитнес :)
23.06.14
15:19
От какво те е срам от вятъра ли ?
Като не познаваш никой сигурно света ти ще се срине нали ?! И да то във фитнес залата няма инструктори който да ти покажат как се ползват тия уреди...
Отивай !
23.06.14
17:39
Моят стимул е желанието ми да превърна тренировките в начин на живот, защото вярвам, че ще ми осигурят здраве, енергия и свежа визия за по-дълго. Всичко останало като резултати и постижения ми се струва просто готин комплимент (при мъжете възнаграждението идва по-бързо).
24.06.14
10:04
На мен основният ми стимул е, че всички останали ми казват какво не мога и какво мога, затова на инат искам да ги опровергая. Този тип мотивация вероятно е грешна, но пък засега действа.