Убийствена ли е тази диета по време на фитнес?

22.02.07
16:20

Една приятелка свали със следната диета 12кг за 1 месец ( :shock: ). И нямаше здравословни проблеми. Въпросът ми е обаче ако се приложи по време на фитнес вредно ли е (понеже тялото се изморява от фитнеса):

Ядене:
Варено пилешко месо без никакви подправки - колкото и когато си поиска на ден
От плодове каза, че е яла само ябълки...
Пиене:
Мин. вода и/или чай без захар
И никакъв алкохол!

Това тя го приложи в рамките на 1 месец и после много хора се чудиха как може за толкова време така да се стопи...
Аз си мисля ако няма да има някакви проблеми да я направя тази диета + 1 таблетка сутрин и една вечер Супра Вит...

22.02.07
16:24

Убииствена си е. Освен ако не ядеш по няколко килограма пилешко и още няколко ябълки и пак няма да е добра. А ти какво целиш с това “чудо”?

22.02.07
16:25

[quote author=“locvs”]Убииствена си е. Освен ако не ядеш по няколко килограма пилешко и още няколко ябълки и пак няма да е добра. А ти какво целиш с това “чудо”?

185cm, 100кг. Засега целта е стопяване на мазнините. След това (когато стане това) - Мускулна маса..

22.02.07
16:29

Е с такава “диета” ще свалиш доста мускулна маса. Няма смисъл. НВД е истината!

22.02.07
16:36

[quote author=“locvs”]Е с такава “диета” ще свалиш доста мускулна маса. Няма смисъл. НВД е истината!

Да, но от друга страна ако сваля примерно 10кг с една такава диета, дори ММ, все си мисля, че ще има и добри страни - например сега във фитнеса някои упражнения доста ме затрудняват (например коремни преси и пътека). А това според мен се получава именно заради килограмите - колко по-малко, толкова по-лесно занапред и после ще съумея да си възвърна ММ чрез упражнения... :roll:

22.02.07
17:32

[quote author=“H2O”]Да, но от друга страна ако сваля примерно 10кг с една такава диета, дори ММ, все си мисля, че ще има и добри страни... :roll:

А, за лошите страни мислил ли си...?
Поразгледай малко статиите в сайта и сам ще се убедиш колко убийствена е “диетата” ти.

22.02.07
17:44

[quote author=“H2O”]
например сега във фитнеса някои упражнения доста ме затрудняват (например коремни преси и пътека).

Помисли за всички упражнения които ще почнат да те затрудняват като загубиш ММ.

22.02.07
18:36

Абе остави ги ти тия камикадзе изпълнения.

-Направи си един балансиран режим с толкова калории колкото ти трябват. /постни го тука, за да си сигурен, че няма фрапантни пропуски, от рода на 3 снакса преди лягане за да не губиш маса...  :wink: /
-Никакви бързи въгл. освен след трен дозирани
-Почти никаква сол
-Много вода /6л мин./
-Изчисли си менюто откъм протеини
-Варирай постоянно източниците на хран. вещ.
-Спазвай режима почасово /Ставане, хранене, спане/минимум 9часа/
- Няколко кардиота в седмица/2-3-4 /тичане или някакъв спорт-тенис примерно// + 1-2 силови трен. в други дни

Ще влезеш във форма до месеци. /Все пак не може да си трупал мазнини години, а да искаш да ги свалиш за 2 сецмици.../

От теб си зависи.

FI

22.02.07
18:49

[quote author=“H2O”][quote author=“locvs”]Е с такава “диета” ще свалиш доста мускулна маса. Няма смисъл. НВД е истината!

Да, но от друга страна ако сваля примерно 10кг с една такава диета, дори ММ, все си мисля, че ще има и добри страни - например сега във фитнеса някои упражнения доста ме затрудняват (например коремни преси и пътека). А това според мен се получава именно заради килограмите - колко по-малко, толкова по-лесно занапред и после ще съумея да си възвърна ММ чрез упражнения... :roll:

Това не се получава заради кг, а заради това, че мускулите не са тренирани. Това, че искаш да загубиш кг, та дори и ММ показва само, че никога не си се опитвал да качваш такава. После ще съжаляваш за това, което се изгубил в един такъв период, ама ще е късно.

Направи си балансиран режим и не се занимавай с глупости.

Здравословните проблеми след такива диети, не идват веднага, а след време.

23.02.07
00:26

12кг за месец= загуба на мускули и УВИСНАЛА КОЖА!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1