12.02.07
20:47
та значи общо взето корема ми е оформен ма в долна част(при пъпа)е по слаб искам да го направя да ми е по силен като навсякаде вапроса ми е с кое упражнение мога да го постигна ??
12.02.07
21:14
Повдигане краката от лег, молитви.
12.02.07
23:01
Повдигането на крака от вис е незаменимо точно за тази област - от личен опит го казвам - Аз лично прая 2 пъти в седмицата 3 по 30 като последните 10 повтореня при всяка тренировка ги правя с лек дъмбел и ги правя по тежки - при мен ема ефект
аз вдигам краката за долен корем в края на всяка тренировка т.е. 3 пъти в седмицата: 2 пъти по 5 серии по 10 (след всяка серия почивката е 4-5сек. за да не се отпускат много мускулите)
може първите 5x10 да са с тежест (някакъв дъмбле в краката) а другите 5x10 свободни
23.02.07
15:15
Вдигай си краката от вис от шведска стена - най доброто упражнение за долната част.(според мен)
И още едно ама е трудно за обяснение.Футболистите го правят.
Категорично повдигане на краката от вис е най-добрият избор за долен корем
Майсторството тук е да се стараеш да не натоварваш краката и да се концентрираш само върху коремният мускул
06.03.07
20:17
Пробвай след всяка серия на обикновенната преса да правиш повдигане на краката от лег или от вис.. това е много добро!!
С изправени или сганати крака ?
почти изпънати....съвсееем леко може да ги свиеш.За мен така е по правилно.Така го чувствам по добре. И спускай бавно
06.03.07
21:22
Колкото можеш по - прави.