моля всички треньори за мнение и помощ!

Ситуацията е следната, става реч за моя клиентка (правя програма за суплементи и хранене), тренира 3 пъти седмично по два часа и половина и е тренировката първо фитнес после тича, около час.  Не знам точната и програма в залата, но е правена от инструктор.

Иска съвет какво да прави за да има енергия за цялата тренировка. След първия  час и половина има рязко спадане на енергията и тонуса. Ползва L-canitine 500mg преди тренинг. Спазва хранителен режим.

Умишлено не пиша какво препоръчвам аз, за да не подвеждам.

Ще съм благодарен на всяко мнение !

Моля модераторите да преценят къде да се постави темата, защото мислех да я сложа при хранене и суплементи... Не знам...

22.02.07
18:11

Не съм треньор, но предлагам някакъв Energy Pack . Не се наемам с конкретна марка, за да не наруша правилата на форума.

DN

22.02.07
19:22

NO Xplode е добър за целта  :wink:

22.02.07
21:05

[quote author=“bgtrener”]Ситуацията е следната, става реч за моя клиентка (правя програма за суплементи и хранене), тренира 3 пъти седмично по два часа и половина и е тренировката първо фитнес после тича, около час.  Не знам точната и програма в залата, но е правена от инструктор.

Иска съвет какво да прави за да има енергия за цялата тренировка. След първия  час и половина има рязко спадане на енергията и тонуса. Ползва L-canitine 500mg преди тренинг. Спазва хранителен режим.

Умишлено не пиша какво препоръчвам аз, за да не подвеждам.

Ще съм благодарен на всяко мнение !

Моля модераторите да преценят къде да се постави темата, защото мислех да я сложа при хранене и суплементи... Не знам...

Еми ако ‘тренъора’ й и сложи още 1 час челна стойка след 2,5-те часа, не мисля, че ще има суплемент, който да я държи в съзнание...

Защо просто не прави кардиото/бягането/ в отделен ден от другата трен. Повече от час и половина трен. с нормална/тоест не да се офлянква/ интензивност според мен е безсмислена. /за непрофесионалист/

Преди време и аз търсих нещо подобно енергизиращо, но освен аминокиселини, не видях друго, което да си струва взимането. /Има и и забранение неща които могат да се вземат, но за по-дълги периоди ще нанесът вреди, според мен./

22.02.07
21:57

[quote author=“bgtrener”]Ситуацията е следната, става реч за моя клиентка (правя програма за суплементи и хранене), тренира 3 пъти седмично по два часа и половина и е тренировката първо фитнес после тича, около час.  Не знам точната и програма в залата, но е правена от инструктор.

Такива инструктори с лопата да ги ринеш, което показва, че не е особено трудно да станеш инструктор...
Два часа и половина - и то с 1 час кардио, е нечовешки много.
Като начало нека намали времетраенето на тренировката - до мах 80-90мин с кардио 30мин.
Относно добавките мисля, че L-carnitine е напълно достатъчно, но, ако все пак иска да взима още нещо, Тaurine, струва ми се, е добър избор.

P.S. Само да доуточня, че не съм тренер :wink:

23.02.07
00:06

:)

Мнението беше редактирано от mitaka101 на 16.10.07 22:32.

23.02.07
08:14

Силова тренировка - макс 1 час.
Кардио - 30мин
Предостатъчни са.

благодаря за отговорите. радвам се че сме на едно мнение.
:)

ВН

18.04.07
12:49

Тренер, как е клиентката? Сподели какво си ползал като методика и добавки и какви резултати даде, ако искаш. Мерси!

ErgoLean AMP - най-добрият енергетик, продаван на пазара (според това което съм чел). Ще и дава много енергия, само не знам до колко часа след започването на тренировката. 500 мг карнитин са малко, дори и да е жена. Поне 1500 мг.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 05.05.07 11:10.

05.05.07
16:53

Айде и аз да се намеся.2часа че и половина е прекалено много и доколкото познавам психиката на жените със сигурност не се храни както трябва.Л-карнитина е чудесен за енергия,макар че повечето го взимат за горене на мазнини.Аз лично не съм привърженик на това.До 1000 мг.е добро количество 30 мин преди тренировка.Абе провери си ти нещата,щото познавам един който тренираше клиенти за сваляне и докато тичаха им даваше да ядат вафли и даже им ги слагаше в устата :P Абе мани!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1