как да напрая добра преса

22.02.07
18:43

какво да направя за да успея до лятото да напрая приблизително една добра прес.Знам 4е времетео нее мноого но сам готов да работя здраво  :lol:
висок сам 172-174 и сам околко 66-67кг.Тренирам около година и си иам горе доло добра програма,неспазвам хранителни режими и диети . 10x предварително :wink: .Аз ще продължа да тринарам останалите мусколи но пресата ми е главната цел :)

22.02.07
19:12

е как искаш да направиш “добра” преса без правилни хранителни режими?? Т’ва няма как да стане ,колкото и да тренираш.Правилно хранене и аеробика - това е истината...

П.П. И пиши поне малко по-правилно другия път...

22.02.07
20:56

[quote author=”ачоУуУ”]какво да направя за да успея до лятото да напрая приблизително една добра прес.Знам 4е времетео нее мноого но сам готов да работя здраво  :lol:
висок сам 172-174 и сам околко 66-67кг.Тренирам около година и си иам горе доло добра програма,неспазвам хранителни режими и диети . 10x предварително :wink: .Аз ще продължа да тринарам останалите мусколи но пресата ми е главната цел :)

Докато не се научиш какво, колко, кога и как да ядеш трудничко ще стане, да не кажа, че може и да не стане изобщо.

KA

23.02.07
15:03

Прати ми една снимка на корема ти в стегнато положение и ще ти кажа какво може да се направи.
Да кажа само за тези с хранителните режими - те са за спадане на мазнините на корема(ако ги има де).А момчето просто не е казало.
Аз мойта преса сам я правил без всякакъв режим.

Но не искам да споря с никой.

23.02.07
17:46

Ей момчето много правилно си го каза “какво да направя за да успея до лятото да напрая приблизително една добра преса”, той иска да я изгради пък кога ще си я изважда от под мазнините си е негова работа.Аз се интересувам от същотото за момента.Искам да я изградя и да направя на високо ниво и чак април-май да почна да чистя и да я изваждам.

KA

23.02.07
19:15

Значи според мен не ти трябва никакъв хранителен режим.Правиш си корема и това е.
Мен ако питате може да го правите всекиден като си избирате два дена да го правите на максимум а през останалото време на половина.За упражнения серии и повторения ако искате също може да питате със ЛС или тук.

FI

23.02.07
19:37

след всяка тренировка правиш 3 серии повдигане на краката от лежанка по 20 повторения 3 серии коремни преси и ако имате от ония малките лостчета кетлер в залата зимаш едно такова, слагаш си го на раменете като за клек разтваряш си краката и почваш да се накланяш като главата то води.по 50 на всяка страна пак 3 серии

KI

23.02.07
20:37

3x20 преси на римско столче с килограми зад врата и 3х10 повдигане на краката на шведска стена с дъмбел в тях

24.02.07
09:32

10x на всич :) .Дано успея

JI

24.02.07
11:38

прай тяга и клек без колан и с високи тежести и остави другте да са мъчат с бесмислените си 50 повторения на незнам си кво

FI

24.02.07
12:16

[quote author=“JiVk0”]прай тяга и клек без колан и с високи тежести и остави другте да са мъчат с бесмислените си 50 повторения на незнам си кво

според тебе колана спира развитието на пресата така ли? :D лелеле хахахаха

24.02.07
13:33

[quote author=“FIREBLADE”][quote author=“JiVk0”]прай тяга и клек без колан и с високи тежести и остави другте да са мъчат с бесмислените си 50 повторения на незнам си кво

Колана поема част от натоварването. Без него пресата ще се товари доста повече.

[quote author=”ачоУуУ”]какво да направя за да успея до лятото да напрая приблизително една добра прес.Знам 4е времетео нее мноого но сам готов да работя здраво  :lol:

Тренирай я 5 дни в седмицата,примерно всяка сутрин кат се станеш.
Не е въпроса какво да ядеш,а какво да не ядеш - ограничавай се предимно от мазнините, като ако все пак ще ядеш някви гадости,поне не ги яж след 18:00.Може и да тичаш 2-3 пъти седмично по 1 час. Пресата ще ти се подчертае ако тренираш така, само където не ядеш ли правилните храни ще ти спадне цялото тяло.

JI

24.02.07
15:41

[quote author=“FIREBLADE”][quote author=“JiVk0”]прай тяга и клек без колан и с високи тежести и остави другте да са мъчат с бесмислените си 50 повторения на незнам си кво

Петко ти е отговорил

24.02.07
19:07

Яко диета , мойто дете . Ако не спазваш диета , все едно нямаш нищо

KA

24.02.07
21:08

Абе човека ви казва че му трябва преса да изгради а не да топи мазнините.Не го ограничаваите от ядене.И да трупа мазнини пресата се гради отдолу.Като стане април - май за бързо ще ги свали там 1 сант мазното.

24.02.07
21:47

[quote author=“Kambata”]Абе човека ви казва че му трябва преса да изгради а не да топи мазнините.Не го ограничаваите от ядене.И да трупа мазнини пресата се гради отдолу.Като стане април - май за бързо ще ги свали там 1 сант мазното.

Ти луд ли си бе , тапчи се като диво прасе и чакай после преса. 1 сант може да свали обаче ше има аще да чисти , тогава ше се види в чудо . По-добре като иска преса да почне диетата сега , и лятото да е като манекен

KA

24.02.07
22:55

Ми не знам аз никога не съм спазвал диета и не съм се лишавал от никаква храна и пак си имам според мен много добра преса(3 реда през лятото и четвъртия се вижда горе долу и косите винаги).Е все пак имам и спорт 5 години ама...

TH

24.02.07
23:00

ми първо си преценяваш мазнините ,ако са много почваш постепенно да чистиш второ мойта преса я изгради с ледната тренировка:понеделник 4х50коремни преси(с вдигнати под прав ъгъл колена) + 2х60 обикновенни коремни преси ;петак - същото  ако искаш пробвай при мен деиства :P

25.02.07
00:56

според мен два пъти в седмицата е напълно достатъчно за коремните мускули, но има ли мазнини няма преса  :wink:

25.02.07
11:11

[quote author=“Kambata”]Ми не знам аз никога не съм спазвал диета и не съм се лишавал от никаква храна и пак си имам според мен много добра преса(3 реда през лятото и четвъртия се вижда горе долу и косите винаги).Е все пак имам и спорт 5 години ама...

Тва вече е въпрос на генетика - ти по принцип си имаш малък процент телесни мазнини

25.02.07
22:18

АКО ска4ам на важе 2 седми4но по 15мин.и прая (3пати седми4но коремни преси 3х60 (нормални) 3х40 вдигане на караката в къщи ) и като ходя на фитнес 4-5 пати седмично да прая 3х20 (римски стол) през ден и може 30мин на колелото 1пат седмицата .Стаа ли или е много :?

25.02.07
23:11

[quote author=“Kambata”]Ми не знам аз никога не съм спазвал диета и не съм се лишавал от никаква храна и пак си имам според мен много добра преса(3 реда през лятото и четвъртия се вижда горе долу и косите винаги).Е все пак имам и спорт 5 години ама...

Тва май беха минути за реклама  :lol: Най-доброто за пресата е гладът- 2 дена ядеш по един сандвич на ден и на трения имаш преса като на сумалииски просяк.

TA

25.02.07
23:14

пииш вечерта и сутринта си без корем.  :lol:

KI

27.02.07
20:29

А е Ачо значи аз имам идея за хранителни наркодобавки за тебе.Преди години лекарите са изписвали на страдащите от наднормено тегло Амфетамин.Земи си да го пробваш.Не ти се спи,не ти се яде, а в същото време имаш енергия като за 10 човека казвам ти от личен опит аз след нова година не ядах 3 дена :).И няма да имаш проблеми с корема за 1 седмица си готов 3 кантара те устройват ( 90 кинта )  :!:  :wink:

27.02.07
23:41

[quote author=“JiVk0”]прай тяга и клек без колан и с високи тежести и остави другте да са мъчат с бесмислените си 50 повторения на незнам си кво

Преса за кръст, да да... беЗсмислени, небезсмислени, преди всичко трябва да се тренира с главата!

JI

28.02.07
00:21

[quote author=“Firemaker”][quote author=“JiVk0”]прай тяга и клек без колан и с високи тежести и остави другте да са мъчат с бесмислените си 50 повторения на незнам си кво

Преса за кръст, да да... беЗсмислени, небезсмислени, преди всичко трябва да се тренира с главата!

я се обсонови искаш да кажеш че с тежка тяга и тежък клек пресата ми няма да стане здрава грешиш ти не аз ...

JD

28.02.07
03:21

Знаеш ли каква е амплитудата на коремната мускулатура? Това е несериозно! Чудно ми е как ще заместиш 50повторения с някакво странично натоварване. Кажи ми при тягата един мускул, който да остава статичен и изолиран освен гръдните. Тягата си е основно движение, колана по никакъв начин не закача пресата.

28.02.07
10:39

[quote author=“jdoe”]Знаеш ли каква е амплитудата на коремната мускулатура? Това е несериозно!

Кой говори за амплитуда? Пресата е стабилизатор в това и в много други движения. При тежестите, които се ползват при клек и тяга, пресата понася голямо натоварване.

28.02.07
11:46

[quote author=“JiVk0”][quote author=“Firemaker”][quote author=“JiVk0”]прай тяга и клек без колан и с високи тежести и остави другте да са мъчат с бесмислените си 50 повторения на незнам си кво

я се обсонови искаш да кажеш че с тежка тяга и тежък клек пресата ми няма да стане здрава грешиш ти не аз ...

Ти въобще знаеш ли защо се ползва колан?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1