Малко помощ за рамената

25.02.07
00:08

Здравейте на всички! Какво мислите за тренировката ми за рамо!?
1.Раменни преси пред врат-3 серии по 6 до 8 повторения;
2.Повдигане на дъмбели напред-3 серии по 6 до 8 повторения;
3.Разтваряне на дъмбели на страни-3 серии по 6 до 8 повторения.
Целта за сега ми е маса,а задно рамо правя с гърба като правя по 3 серии по 6 до 8 повторения разтваряне на дъмбели за задно.Много искам да направя големи и силни рамена и по-скоро :D.Давайте съвети.Успех на всички!

TA

25.02.07
00:22

:evil: Почваш много да ме дразниш. Щях да ти направя забележка в предната ти тема за гърба, но си рекох “работа на модераторите”, но сега не издържах  :arrow: напраи си 1 тема и питай там, а не да правиш за секи мускул тема................... :evil: относно програмата идеална е, а ако искаш да наблегнеш можеш да правиш повече упражнения. При мен има ефект, а другия вариант е на 2 седмици да сменяш упражненията.

25.02.07
00:51

Добре,сигурно съм станал досаден,но просто исках да попитам специално за рамото.
Щом така е проблем ще правя вече обща тема.

Добри упражнения си избрал.

25.02.07
15:20

Може да замениш второто упражнение с вертолет, ще се получи още по-добре.

РО

25.02.07
18:04

[quote author=“Edimen”]Здравейте на всички! Какво мислите за тренировката ми за рамо!?
1.Раменни преси пред врат-3 серии по 6 до 8 повторения;
2.Повдигане на дъмбели напред-3 серии по 6 до 8 повторения;
3.Разтваряне на дъмбели на страни-3 серии по 6 до 8 повторения.
Целта за сега ми е маса,а задно рамо правя с гърба като правя по 3 серии по 6 до 8 повторения разтваряне на дъмбели за задно.Много искам да направя големи и силни рамена и по-скоро :D.Давайте съвети.Успех на всички!

идеална ти е програмата  :wink:

Само да допълня, че разтварянето встрани може да го правиш с повечко повторения.

25.02.07
22:31

Всички ли в този форум прави тази програма? :?  Някой да предложи нещо по-оригинално?

LU

25.02.07
22:43

разтваряния в страни 4х10
щанга зат врат 4х6 (яко тежко)
раменние преси с дамбел 4х8
1 упражнение за предно рамо (по избор) 3-4х10
1 за задно рамо пак по избор 3-4х8-10

ТВА Е ПРОГРАМАТА ЗА РАМО

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1