25.02.07
15:59
Значи висок сам 170 и тежа към 61 кг.Реших да почна фитнес и засега програмата ще ми е тази за 1вите 2 месеца http://www.bb-team.org/training/000156.php .Искам да питам тия упражнения каде са сичките на 1 тренировка ли тряя ги правя.Искам да кажа и че си ритам редовно и краката са ми добре оформени.Искам да имам плочки и гръб и вицебс.Даите мнения...
25.02.07
16:12
Със тая програма се започва да. Всеки път тия упражнения.
25.02.07
16:18
[quote author=“Jorku”]Със тая програма се започва да. Всеки път тия упражнения.
ама сичките на 1 ден ли да ги правя щото маи са много а и по колко кила да ги дигам?
25.02.07
16:24
[quote author=“Jivko_1990”][quote author=“Jorku”]Със тая програма се започва да. Всеки път тия упражнения.
ама сичките на 1 ден ли да ги правя щото маи са много а и по колко кила да ги дигам?
И аз мисля, че са много. Едно момче което тренирам в момента до преди месец правеше обща тренировка и той, но само с по 1 упражнение на мсукулна група - 1. лег 2. скрипец 3. раменни преси 4. бицепсово сгъване 5. френско 6. лег екстензии
Сменях му упражненията от време на време. Вместо лег полулег, вместо френско скрипец и т.н. Ако искаш и така пробвай.
Не трябва да питаш мен с колко кила да ги правиш :) Сам трябва да прецениш. Не се изсилвай, а наблегни на правилното изпълнение.
Да,всичките на един път са си много, по 1 упрж. и според мен е по-добре.
Пък за килограмите не се изсилвай много.Напредвай постепенно.Успех! :wink:
25.02.07
16:32
Кажи плс кои ден кои точно упражнения да правя и кои дни да тренирам и с какви упражнения.