предмишница

MU

25.02.07
18:08

какво да правя за да увелича масата на предмишниците си. значи тренирам бицепс 1 път седмично като правия 3 упражнения по 3-4 серий 8-10 повторения и накраия на тренировката правя 2 за предмишница. и така  бицепсът ми е 34-35 см някаде , а предмишниците ми си остават много слаби и като сложа една фанелка която ми стига до лактите и изглеждам все едно не съм стъпвал в залата през живота си. какви упражнеия мога да правя за да променя това

Сгъване с щанга с прониран хват(дланите са надолу) като последно упражнение за бицепс. Три серии по 15 повторения. За долната част на предмишницата - сгъване на китките от лег. Пак толко някъде. Таз пък предмишница защо ти е такъв проблем ми е интересно.

TU

25.02.07
19:04

Може да навиваш въже, при ме ннаправо се пръска предмишницата. Аз лично я правя и при гърба, защото там също се натоварва много

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1