Как да комбинирам следните добавки?

24.02.07
20:28

Взех си гейнер (Mega gainer 3100 Biotech) и протеин (Ultimate Prostar Whey) казаха ми дапия 1 час преди и след тренировка по 50гр от гейнера. Това добре. Ама как да пия протеина? Чух, че било добре когато се пият с гроздов сок?

FR

24.02.07
20:57

да той помага за усвояването .... а незнам но според мен си помисли кое от двете  да пиеш а не и двете едното (гейнъра) ще качаш килограми + мазничко  а другото (протеина ) ще си качаш чиста мускулна маса .... а иначе може и преди лягане да си вземаш поне аз така правех

25.02.07
21:53

Аз качвам много трудно маса , така че ще ми е от полза да пия и двете. Ама тоя протеин не знам как да го пия. Как е най - добре? Сутрин преди тренировка или след, или преди лягане? Казаха ми да го пия преди и след заедно с гейнера, ама като чета всеки го пие по различно време. От утре почвам да пия. Кажете как.

26.02.07
20:57

[quote author=“koki_br”]Аз качвам много трудно маса , така че ще ми е от полза да пия и двете. Ама тоя протеин не знам как да го пия. Как е най - добре? Сутрин преди тренировка или след, или преди лягане? Казаха ми да го пия преди и след заедно с гейнера, ама като чета всеки го пие по различно време. От утре почвам да пия. Кажете как.

А защо не изпиеш първо едното и като се похарчи другото  :?  :roll:

26.02.07
21:24

Купуваш там добафки и ти незнаеш какви,а даже и нз как се зимат,...................... :roll:

27.02.07
20:56

[quote author=“The_KiLLeR1”]Купуваш там добафки и ти незнаеш какви,а даже и нз как се зимат,...................... :roll:

Защо мислиш, че не знам какво купувам? Въпросът ми е как да ги приемам най - ефективно. Много лесно е просто да ги разтвориш и да ги изпиеш. Питам как ще е най - добре?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1