Суперсерии

RA

19.11.04
14:00

Мисля да почна 1 месец супер серии в тренировката ми за ръце.Тренирам бицепса и трицепса с по 3 упрайнения и с по 3 серии но нз кои упражнения да комбинирам за супер сериите.Дайте ми някво предложение.

19.11.04
14:18

Здрасти! Не знам какъв ти е стажа, множко ми се види тренировката, както я описваш, ама ти си знаеш. Суперсерии бицепс/трицепс не е трудно ад комбинираш. Избери упражненията, които най те кефят и просто ги комбинирай. Като първо упражнение в серията прави това, в което желаеш (ако желаеш) да качваш и силовия си потенциал. Примери: Хм - Сгъване за бицепс/френска реса от лег
            Сгъване с бъмбели/Френска преса с дънбел - прав
            Концентрирано сгъване/Френска преса с една ръка -прав
    Сгъване с щанга от седеж/повдигане на щанга от лег с тесен хват
    набиране с тесен подхват/кофички за трицепс
Това са само примери, а има и много,много други варианти
Успех! :D

19.11.04
14:19

Пробвай тези:
Примерно прав със щанга и лег тесен хват, скотово и френска преса с кривия лост, концентрирано с кикбек, скрипец със скрипец.

19.11.04
15:15

Когато се правят суперсерии на антагонисти се опитвай да правиш огледални движения.За това мисля че това което ти е написал гоча е най-удачно.Тук може да се повиши и силата след определения период,при условие че групата кочто искаш да е по-силна да е 2-ра в суперсерията :wink:

RO

21.11.04
20:29

Аз лично правя ръце в суперсерии.Много е добро,чувства се супер ефект.Аз ги сменям но наи-вече правя:4Xконцентрирано сгуване с дъмбели и повдигане на щанга от лег с тесен хват,4Xскотово сгуване с щанга и френско сгуване с щанга,4Х сгъване с щанга и трицепсово разгъване на скрипец. Веднъж пробвах супер серии за бицепс,а като свърших с бицепса направих суперсерии за трицепс.тва също има ефект

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1