28.02.07
21:07
та значи много мнения съм чувал за протеините и хубави, и лоши (от познати ,приятели ,роднини) ако може всеки каквото мисле за тях да го напише .И имам още един въпрос -верно ли че като спрем да дигаме ще увиснем като чували (ако сме се тапчели с протеини) ???
28.02.07
21:58
[quote author=“mmaarrttiinn”]та значи много мнения съм чувал за протеините и хубави, и лоши (от познати ,приятели ,роднини) ако може всеки каквото мисле за тях да го напише .И имам още един въпрос -верно ли че като спрем да дигаме ще увиснем като чували (ако сме се тапчели с протеини) ???
:lol: :lol: :lol: :lol:
28.02.07
21:59
Не ! :oops: :oops:
се едно слупам ГП-то си същата работа вика ти зобиш ли с протеин :) незнам кфо ши стане от протеините ама виж ако земеш креатин черния дроб ти е за боклука :lol: :lol: :lol:
директно за Бисери!
[quote author=”Тео”]се едно слупам ГП-то си същата работа вика ти зобиш ли с протеин :) незнам кфо ши стане от протеините ама виж ако земеш креатин черния дроб ти е за боклука :lol: :lol: :lol:
мани бегай,много са зле тука на тая тема,аз 1 път бях при някакъв главен хирург в Пирогов и ми вика същото за протеините,че били вредни ако пия в по големи дози :mrgreen: