относно протеините

Темата е заключена.

28.02.07
21:07

та значи много мнения съм чувал за протеините  и  хубави, и лоши (от познати ,приятели ,роднини)  ако може всеки каквото мисле за тях да го напише .И имам още един въпрос  -верно ли  че като спрем да дигаме ще увиснем като чували (ако сме се тапчели с протеини) ???

FZ

28.02.07
21:58

[quote author=“mmaarrttiinn”]та значи много мнения съм чувал за протеините  и  хубави, и лоши (от познати ,приятели ,роднини)  ако може всеки каквото мисле за тях да го напише .И имам още един въпрос  -верно ли  че като спрем да дигаме ще увиснем като чували (ако сме се тапчели с протеини) ???

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:

IC

28.02.07
21:59

Не !  :oops:  :oops:

28.02.07
22:14

се едно слупам ГП-то си същата работа вика ти зобиш ли с протеин :) незнам кфо ши стане от протеините ама виж ако земеш креатин черния дроб ти е за боклука  :lol:  :lol:  :lol:

28.02.07
22:19

[quote author=“mmaarrttiinn”]та значи много мнения съм чувал за протеините  и  хубави, и лоши (от познати ,приятели ,роднини)  ако може всеки каквото мисле за тях да го напише .И имам още един въпрос  -верно ли  че като спрем да дигаме ще увиснем като чували (ако сме се тапчели с протеини) ???

директно за Бисери!

28.02.07
22:23

[quote author=”Тео”]се едно слупам ГП-то си същата работа вика ти зобиш ли с протеин :) незнам кфо ши стане от протеините ама виж ако земеш креатин черния дроб ти е за боклука  :lol:  :lol:  :lol:

мани бегай,много са зле тука на тая тема,аз 1 път бях при някакъв главен хирург в Пирогов и ми вика същото за протеините,че били вредни ако пия в по големи дози  :mrgreen:

28.02.07
23:58

Правете като мен, не ходете на лекар, освен ако не трябва да ви режат нещо  :lol:
Темата е за заключване, нещо против?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1