Гърди-горна част

28.02.07
13:34

Препоръчайте ми упражнения за горна част на гърдите,че долна и средна се развиват,а горна е като дъска.Предварително благодаря!

28.02.07
13:52

Всички упражнения, които се изпълняват от наклонена лежанка - повдигане от полулег с щанга, с дъмбели, флайс от полулег и др.

28.02.07
20:48

Започвай гърдите с горна част щом ти изостава

JA

28.02.07
22:01

с дъмбели е по-добре ама гледай да не е много голям наклона че вкючваш рамото

28.02.07
22:18

[quote author=“melazar”]Всички упражнения, които се изпълняват от наклонена лежанка - повдигане от полулег с щанга, с дъмбели, флайс от полулег и др.

01.03.07
12:50

аз да питам .. моята лежанка има 3 степени(дупки) ,най доло , най горе и в средата.Това в средата за какви гърди е  :?:  :roll:

П.П. Извинявам се на автора

По темата .... повдигане на щанга от полулег ,повдигане на дъмбели от полулег, флайс от полулег ... и започни с горни гърди...целта е да избуташ повече килограми

[quote author=“J0”]аз да питам .. моята лежанка има 3 степени(дупки) ,най доло , най горе и в средата.Това в средата за какви гърди е  :?:  :roll:

То няма точно определена височина за определени гърди според мен. Хоризонталния лег е ясен, а при полулега въпроса е да не е прекалено нагоре.

01.03.07
14:48

горна част е полу лег-а , долна хоризонталния лег ,а обратния лег средна ? аз така ги знам  :roll: обаче на лежанката ми нямам обратен лег какво да правя за долна  част

04.03.07
18:35

кофички 3х10-12 идеални за долна част

VI

05.03.07
18:14

а хвата как трябва да е горе долу че нещо и трицепса ми се натоварва и да използвам да ви питам нали горната ми изостава колко серии с колко повторения и с какво тежест да правя

AL

07.03.07
18:13

[quote author=“kopa4a”]а хвата как трябва да е горе долу че нещо и трицепса ми се натоварва и да използвам да ви питам нали горната ми изостава колко серии с колко повторения и с какво тежест да правя

Трицепса се натоварва ако заключваш лактите в горната точка на движението.Пробвай да не разгъваш докрай ръцете,така напрежението остава в гърдите.Аз лично правя четири серии с десет дванаисет повторения

07.03.07
19:31

[quote author=“Jorku”][quote author=“J0”]аз да питам .. моята лежанка има 3 степени(дупки) ,най доло , най горе и в средата.Това в средата за какви гърди е  :?:  :roll:

То няма точно определена височина за определени гърди според мен. Хоризонталния лег е ясен, а при полулега въпроса е да не е прекалено нагоре.

Има, но не височина а градуси - аз правя за горна под 30 градуса ъгъл. Така съм го чел тук в сайта мисля, така ми го и показаха.

07.03.07
20:28

1.Горна част - прави лежанка от полулег с дъббели и лост и слагай на първата дупка отдолу нагоре :)
2.Средната част се натоварва от хоризонталния лег;
3.Долна част - щом нямаш подходящ уред, предполагам имате лежанка за коремни преси - е, лягаш на нея и хващаш едни дъмбели и правиш изтласквания.
Ето, вече имаш прекрасни гърди, вкараш ли и малко флайс и кофички ше станеш по-голям от всички в този форум  8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1