Креатин + Л-глутамин

GT

26.01.07
13:01

Creatin 2500 caps + L-glutamine(caps) на Оптимум. Въпроса ми е дали при този креатин трябва да се направи зареждаща доза ? аз съм 67 кг , 177 см. Как се приемат заедно креатина и глутамина и дали е по-добре да са на прах ?!  Моля помогнете ми

Трябва да се прави да. Няма значение дали са на прах. Така на капсули е по - удобно за приемане.

GT

01.03.07
15:26

Креатина го пия 2 капсули преди тренировка и 2 след, а глутамина 2 капсули сутрин и 2 вечер. Проблема е че не усещам особено голям ефект. Това е от 15 дни

FZ

01.03.07
16:37

[quote author=“GTI”]Creatin 2500 caps + L-glutamine(caps) на Оптимум. Въпроса ми е дали при този креатин трябва да се направи зареждаща доза ? аз съм 67 кг , 177 см. Как се приемат заедно креатина и глутамина и дали е по-добре да са на прах ?!  Моля помогнете ми

Направи зареждаща доза и си вземи на прах .

01.03.07
18:42

купувай си ги на прах,защото съдържанието на веществото е по голямо.Вместо да си купуваш на капсули може да си купиш на прах и количеството ще е поне 2 пъти по голямо  8)

GT

02.03.07
12:53

Момчета искам да ви питам, дали има нещо вярно в това, че като креатина е на прах той се разгражда в стомаха и по-голямата част от него се неутрализира от стомашните киселини ? С други думи  много малка част от него се усвоява .... това ми го казва един приятел. Вярно ли е ? :?:  ако греша ме извинете  :?

Edit: Ако ги изпия и 2-те опаковки ще има ли ефект като така или иначе вече съм ги купил ? От креатина 200 капсули, а от Л-глутамина 120 ?

SI

02.03.07
18:03

Интересно ми е от кога тренираш ей така просто сам любопитен :) за да видим защо не осещаш ефекта

GT

03.03.07
18:27

Тренирам от половин година ефект има, но не е това за което всички говорят ..... качил съм близо 2 кг и силата ми се е вдигнала малко

КЙ

07.03.07
08:47

.......................

Мнението беше редактирано от Красимир Йолов на 03.10.07 23:21.

09.03.07
21:15

Това със содата за хляб не се бях сетил. Браво  :D :idea:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1