28.02.07
22:46
Здравейте.С аномалиите във времето все повече се питам кога да започна да чистя....края на април средата на май....края на май??вие кога започвате? 8)
28.02.07
23:12
Аз съм си определил 25 април за началото.На 24 имам рожден ден и след него почвам : )
01.03.07
17:15
Края на март, началото на април. На 1 ми е рождения ден та тогава ще се запася с L-carnitin и Fatburner. Късмет с чистенето! Кажи каква програма, ще използваш?
ВБР и 3 пъти седмично до 4км тичане (на гладно сутрин разбира се) плус в същия ден тренировка.аз го използвам този режим,защото нямам много подкожни мазнини. успех. 8)
01.03.07
17:38
До средата на април ще имам креатин глутамин и таурин. След това се почва честене.
Започвам да чистя като се почувствам прекалено мазен. Тази година качих 10кг. само до декември и се осфиних :), след това спрях и задържах килцата, но от средата на фежруари започнах да се чистя. Все пак и метаболизма си казва думата. Не съм профи и затова не гоня топ-формаи, а така пари за бърнър и карнитин не давам (по-добре повече протеин, бцаа, глутамин енд соу он...). Предпочитам кардиото - то при мен върши прекрасна работа - за 3 седмици свалих 4-5 кила. Айде със здраве!
01.03.07
21:17
искам да питам по колко месеца чистите?Ако почна от май , то ще чистя май,юни,юли , август(ще по4ина...моренце а у..)и септември пак почвам да качвам.Та 3 месеца много ли са малко ли са ?!?!?!
01.03.07
21:19
Различно е. Аз до сега не съм чистил, тая година ще ми е за първи път. По едно време само свалих 2-3 кила ама то не помня защо беше, но нищо сериозно. Повечето хора някъде към 2-3 месеца им трябват, но пак казвам при всеки различно. А и зависи дали е качествено :wink:
До 22 март в основен период. После 2-3 седмици РБР и 1та или 2та седмица на Април почвам да чистя.
Така като гледам ще пробвам нещо различно от НВД и без добавки да видя какъв ще е ефекта.Нямам толкова много за чистене и ми е любопитно до къде мога да стигна без добавки.Пък и организма да си почине малко.