01.03.07
19:46
Я кажете какви упражнения ще ми оправят стойката... нещо за гръб ще е...
така да се поизпъча малко и да дръпна раменете назад, че момента ми се струва да ходя един отпуснат .. с виснали рамене :(
01.03.07
21:53
Отиди в аптека кажи си проблема и поискай ..хм..нещо като шина, те хората знаят.20лв струва.
01.03.07
23:30
[quote author=“capos”]поне да беше забавно
Той не се шегува. Отиди и питай, има със сигурност.
абе аз нямам здравословен проблем... :) нормален съм си така да се каже :)
предполагам хиперекстензии и долен скрипец ще свършат работа ама реших да попитам...
Ако си много дървен ти трябва упражнение за малко повече пластичност. /Балерина няма да станеш, ама малко от малко ти трябва гъвкавост в раменето :wink: /
И повечето е сам да си го наложиш, трябва някой да ти покаже правилна стойка, защото може да си въобразяваш, че знаеш, но в същност да се кикериш неправилно...
Ако от дълго време си в кофти стойка, ще става доста тръудно и помалко
02.03.07
15:16
Аз имах същия пробел и отидох в Спортния диспансер в Пловдив и за 10 дена ме оправиха правиш една такава специална гимнастика упражнения и уреди и учудващо ама точно за за 10 процедури и ми се дръпнаха раменете :D
02.03.07
15:35
Абе правиш набирания и тяга и стойката ще ти се оправи за 2 месеца (а после ще ти е ОК за цял живот).
П.П. а иначе винаги може да си сложиш една дъска за гладене на гърба и да я овържеш с въже да не пада :wink:
02.03.07
16:35
Сума ти мои познати ходеха на терапии за изправяне на рамене, гръбначен стълб и не съм чул някой да се е оплакал от липса на ефект. За съжаление не мога да кажа къде се провежда нещо такова, ще трябва да разпитам.
02.03.07
17:59
Аз мога да кажа в Пловдив в Спортния Диспансер :wink: с направление от личния лекар е безплатно :wink: