... нещо да пооправя малко стойката

01.03.07
19:46

Я кажете какви упражнения ще ми оправят стойката... нещо за гръб ще е...
така да се поизпъча малко и да дръпна раменете назад, че момента ми се струва да ходя един отпуснат .. с виснали рамене :(

RH

01.03.07
21:53

Отиди в аптека кажи си проблема и поискай ..хм..нещо като шина, те хората знаят.20лв струва.

01.03.07
23:27

поне да беше забавно

01.03.07
23:30

[quote author=“capos”]поне да беше забавно

Той не се шегува. Отиди и питай, има със сигурност.

01.03.07
23:46

абе аз нямам здравословен проблем... :) нормален съм си така да се каже :)
предполагам хиперекстензии и долен скрипец ще свършат работа ама реших да попитам...

02.03.07
10:59

Йога упражнения има ги из интернет

02.03.07
14:22

Ако си много дървен ти трябва упражнение за малко повече пластичност. /Балерина няма да станеш, ама малко от малко ти трябва гъвкавост в раменето  :wink: /

И повечето е сам да си го наложиш, трябва някой да ти покаже правилна стойка, защото може да си въобразяваш, че знаеш, но в същност да се кикериш неправилно...

Ако от дълго време си в кофти стойка, ще става доста тръудно и помалко

DN

02.03.07
15:16

Аз имах същия пробел и отидох в Спортния диспансер в Пловдив  и за 10 дена ме оправиха правиш една такава специална гимнастика упражнения и уреди и учудващо ама точно за за 10 процедури и ми се дръпнаха раменете  :D

Абе правиш набирания и тяга и стойката ще ти се оправи за 2 месеца (а после ще ти е ОК за цял живот).

П.П. а иначе винаги може да си сложиш една дъска за гладене на гърба и да я овържеш с въже да не пада  :wink:

02.03.07
16:14

Може ли да дадеш снимка да видя как тей раменете ти са отпуснати ?

Сума ти мои познати ходеха на терапии за изправяне на рамене, гръбначен стълб и не съм чул някой да се е оплакал от липса на ефект. За съжаление не мога да кажа къде се провежда нещо такова, ще трябва да разпитам.

DN

02.03.07
17:59

Аз мога да кажа в Пловдив в Спортния Диспансер  :wink:  с направление от личния лекар е безплатно  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1