02.03.07
15:10
Значи за последен път си мерих талията през септември беше 78 и бях 73 килограма. Сега съм 80 кг и талията ми е станала 83 това нормално ли е като се има в предвид ,че качвам маса в момента и съм с нисък процент подкожни мазнини.И мога ли да я намаля без да започвам да чистя?
02.03.07
16:39
Какво е съотношението спрямо развитието на другите мускулни групи?
02.03.07
17:36
Гръб 110 см ръце 38 прасец 39 бедро 59 ханш 98 китка 18 предмишница 32 висок съм 180 +-1 см след 1 седмица навършвам 15 години и съм качил добро количество маса през този период може ли да ми се е разщирил корема или нещо такова?
02.03.07
17:51
Ми да ти кажа мисля, че почваш да се омазняваш стабилно.
Аз съм горе-долу същата височина на 85-86 кг и съм доста мазен. Мерките са ми малко по-добре, а аз съм много замазнен!
Талия 86 см, ханш 105 см (гъзо големо), бедро 67 см, ръка 39-40 см, предмишница 34-35 см, прасец 42-43 см
Гръбна обиколко не срамнявам, защото имам проблем с гръдния кош и правилни сравнения не могат да се правят.
Съветвам те да намалиш въглехидратите малко, защото само ще си докараш излишни мазнотии за сваляне, нищо друго.
02.03.07
19:19
[quote author=“The Prowler”]Значи за последен път си мерих талията през септември беше 78 и бях 73 килограма. Сега съм 80 кг и талията ми е станала 83 това нормално ли е като се има в предвид ,че качвам маса в момента и съм с нисък процент подкожни мазнини.И мога ли да я намаля без да започвам да чистя?
Какво имаш предвид под нисък процент подкожни мазнини?
Нямаш ли някаква снимка ?
83см на 80кг ,хм ,да направя аналогия сега съм 95кг и със с 88см талия ,а когато бях 83кг бях с 83см талия ,ти си преценявай дали си готов на тази жертва (голяма талия ),защото когато имаш голяма талия
1 гърдите ти изглеждат малки
2 раменете ти изглеждат тесни
3 изглеждаш дебел
4 имаш повече сила и стабилност
За тези 4 неща се сещам но само едно е + другите са .......
Не знам какво толкова се стресирате от талията?.....
за мен много по-голям проблем е ханша и седалищните мускули.
Поради тежките серий клек развих ДОСТА седалищните мускули и вече получавам предложения да си сложа лепенка Извънгабаритен товар защото задникът ми бил на 30см зад гърба :oops:
както и да е това са си лично мой проблеми но да споделя....
[quote author=“The Prowler”]Гръб 110 см ръце 38 прасец 39 бедро 59 ханш 98 китка 18 предмишница 32 висок съм 180 +-1 см след 1 седмица навършвам 15 години и съм качил добро количество маса през този период може ли да ми се е разщирил корема или нещо такова?
Според мен е нормално това да се е получило. Бил си с по-ниски от стандартните за фисочината си си килограми и сега просто си наедрял. Няма начин да ръстеш на труп/тяло/ а останалите ти пропорции да не мърдат. Не мисля, че може да я намалиш без чистене или обезводняване.
А и да не говорим, че си само на 15 и тялото ти още не е напълно развито откъм костна система и т.н.
Според мен ако намалиш храната корема ще се свие и ще станеш с по-малка талия. (Естествено това при чистенето ;) )
02.03.07
21:46
morphey аз даже съм в твоето училище до 2-3 часа ще сложа нова снимка. А ZUM аз нямам намерение да чистя ,но ако намаля талията с диетата после като почна пак да качвам няма ли пак да се увеличи?
http://portal.pazardjik.com/cpg/displayimage.php?album=813&pos=6
03.03.07
23:45
[quote author=“The Prowler”]morphey аз даже съм в твоето училище до 2-3 часа ще сложа нова снимка. А ZUM аз нямам намерение да чистя ,но ако намаля талията с диетата после като почна пак да качвам няма ли пак да се увеличи?
http://portal.pazardjik.com/cpg/displayimage.php?album=813&pos=6
Ами когато качваш килограми всичко расте включително и талията.
П.П.
Не те познавам по физиономия защото си 8 клас ,ееех прогресивно застарявам и аз.
Ако имаш други въпроси питай на лично да не спамим тук.