Въпрос относно гърдите....

02.03.07
16:59

Значи искам да попитам как намирате тренировката ми за гърди...приемам всякакви корекции..
1.Лежанка полулег( редувам ги с правата..)
2.Полулег  дъмбели
3.Кросовър
4.Пек-дек
P.S. 1 год стаж...та не съм анпълно бос... макар че годинка си е нищо обшо взето... :!:

Принципно не е зле.

FZ

02.03.07
19:16

[quote author=“kokignatov”]Значи искам да попитам как намирате тренировката ми за гърди...приемам всякакви корекции..
1.Лежанка полулег( редувам ги с правата..)
2.Полулег  дъмбели
3.Кросовър
4.Пек-дек
P.S. 1 год стаж...та не съм анпълно бос... макар че годинка си е нищо обшо взето... :!:

по колко серии правиш  :?:

03.03.07
10:41

mi po 4 serii min…

[quote author=“kokignatov”]mi po 4 serii min…

Много е според мен. Прави по 3 и максимум на едно от упражненията 4.

03.03.07
13:30

ami ako sloja prava lejanka ..poluleg s 6tanga i dumbeli..dali 6te stane mnogo a ? i pek dek za zavur6va6to….6tot glavno rabotq za masa

03.03.07
13:48

[quote author=“kokignatov”]ami ako sloja prava lejanka ..poluleg s 6tanga i dumbeli..dali 6te stane mnogo a ? i pek dek za zavur6va6to….6tot glavno rabotq za masa

Няма смисъл да дублираш полулег-а с щанга и  с дъмбели, избери едното.Като трето може да правиш флайс(пек-дек)... и кофички от време на време ;)

1)Полулег с дъмбели-3х8-10
2)Лег с дъмбели-3х8
3)Флайс от лег(Пек-дек машина)-3х8-10
*4)Кофички-3х8-10

03.03.07
14:21

4uval sum 4e uprajneniata s dumbeli za gardi gi izolirat pove4e ..vqrno li e tva….i ako nqkoi znae obqsnenie 6tot obi4ma si obqsnqvam ne5tata a ne da pravq ne6to kato kon s kapaci…

03.03.07
15:12

[quote author=“kokignatov”]4uval sum 4e uprajneniata s dumbeli za gardi gi izolirat pove4e ..vqrno li e tva….i ako nqkoi znae obqsnenie 6tot obi4ma si obqsnqvam ne5tata a ne da pravq ne6to kato kon s kapaci…

Упражненията за гърди с дъмбели  осигуряват  много  по-голяма работна амплитуда на мускула,за разлика  от тези с лост  :!:

03.03.07
17:46

tanx batka…6a proam ne6to ot sorta..o6te ne sum re6il kak da gi sa4etaq..moje go reduvam prez trenirovka..
Петко К - имаш четири поредни мнения на латиница, май не си прочел правилата или не желаеш да ги спазваш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1