04.03.07
12:53
Искам да чуя мнението ви за това, кой е най-добрия азотен буустър и как ви е подействал, че мислите така или какво знаете за него :?:
[quote author=“Go6kU”]Искам да чуя мнението ви за това, кой е най-добрия азотен буустър и как ви е подействал, че мислите така или какво знаете за него :?:
За най-добрия не мога да ти кажа,но най-лошия за мен е Nitric Boost на Optimum.Колкото и невероятно да ви звучи този бустер въобще не ми подейства положително!Миналото лято го пих с цел да ми изкочат повече вените и го комбинирах с много други добавки и нищо......нито толкова добро напомпване,нито ми изкочиха вените....абе лош продукт.А и не съм първия във форума,който го е пил и не е останал доволен!Като се сетя че го купих от БГ и изръсих 116лв за него се пукам от яд :evil:
П.П. Не искам да кажа нещо лошо за Optimum за мен си остават едни от най-добрите,но просто с този бустер са ударили на камък.
04.03.07
14:05
Мда така е специално бустера им не е добър..сяка марка си има слаби продукти...
04.03.07
14:19
No - eXplode :wink: :wink: :wink:
[quote author=“dn_bg”]No - eXplode :wink: :wink: :wink:
Мдаа, ама му е време вече да го изместят :lol:
[quote author=“atanazov”]Това NO EXPLODE на Скайтек ли е и къде се продава в Бургас ?
http://www.bodybuilding.com/store/bsn/xplode.html
04.03.07
17:03
Има ли реална файда от тия азотни измислици? Само напомпване и изкарване на вени ли е ефекта? Спираш да пиеш и кво?
Цената им е астрономическа, а съмненията от ефекта 2х по-голям.
04.03.07
20:35
Дава много енергия за по тежки тренировки :wink:
[quote author=“dn_bg”]Дава много енергия за по тежки тренировки :wink:
Дава ако има енергетици в него.Самия ААКГ не дава енергия.
NO-XLODE е на BSN.ползвал съм NO-BURST на сайтек миналото лято и бях доволен.за това съм си приготвил екплоуда и ще мога да сравнявам
04.03.07
21:31
Хм... повече ми звучи като пари на вятъра... освен, ако парите ти не са като вестници.
Как точно става поръкчата от този сайт, искат ли кредитни карти ?
Няма ли да ми излезе по на харабия да взема NO BRUST na скайтек или това АТТАК , не са ли със същия ефект!?
Със сигурност ще взема тези дни нещо , но не съм го обмислил какво да е още ( АЗОТЕН БУСТЕР ще да е )