04.03.07
11:54
Не знаех как а озаглавя темата но... Та:
От кое упражнение ти става по-голям гъза от Тяга или от Клек...
Зависи от начина на изпълнение, но при много случаи нараства и от двете. Честно казано при мен бая се поуголеми от клека, но като се разширявам и на горе няма проблем :wink:
04.03.07
18:04
[quote author=“Blood&Honour”]Не знаех как а озаглавя темата но... Та:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Абе аз като правя тяга с по-големи килограми имам чувството че ще ми се разцепи гъза :oops: . Незнам от техника ли е от какво, ама има напрежение.
05.03.07
00:32
Хаха :D пич ти си автомат във бисерите,голям смех ми направи.
05.03.07
10:48
И за какво ти е голям гъз :?: :shock:
Определено човека не пита, защото иска да му порасне гъза, а защото не иска и просто иска да разбере кои упражнения да избягва :idea:
[quote author=“Go6kU”]Определено човека не пита, защото иска да му порасне гъза, а защото не иска и просто иска да разбере кои упражнения да избягва :idea:
За да не ви расте задника е най - важно да се избягват баничките, пиците, дюнерите, колата, вафлите и честите посещения в Макдоналдс.
05.03.07
12:14
Тва са пълни глупости че от тези упражнения ще ти порасне гъзъ. :D
Хаха :D пич ти си автомат във бисерите,голям смех ми направи.
Ми наистина е така.... като правя тяга и после имам мускулна треска на задната часр на бедрата и естествено и на дупето, а гледам да не я правя с изправени крака.
05.03.07
14:29
[quote author=”Петко К”][quote author=“Go6kU”]Определено човека не пита, защото иска да му порасне гъза, а защото не иска и просто иска да разбере кои упражнения да избягва :idea:
За да не ви расте задника е най - важно да се избягват баничките, пиците, дюнерите, колата, вафлите и честите посещения в Макдоналдс.
Петко К е абсолютно прав.
05.03.07
15:42
[quote author=”Петко К”][quote author=“Go6kU”]Определено човека не пита, защото иска да му порасне гъза, а защото не иска и просто иска да разбере кои упражнения да избягва :idea:
Тц..аз не съм ги ограничил и нямам голям з**н*к и въобще никва диета не спазвам :) От пълния клек най много се прави голям задник, според мен :wink:
Расте от клека и още как забележете някой щангист, те много клякат. Мязат на патки.
Има едно обаче. Гъза изглежда голям ако ти е слаба задната част на бедрата. Закрийте с пръст задната раст на бедрата на някой културист. Газа му изглежда огромен. Но при яки задни бедра всичко изглежда добре и пропорционално.