Нарастване на г*а

BL

04.03.07
11:54

Не знаех как а озаглавя темата но... Та:

От кое упражнение ти става по-голям гъза от Тяга или от Клек...

04.03.07
12:03

Зависи от начина на изпълнение, но при много случаи нараства и от двете. Честно казано при мен бая се поуголеми от клека, но като се разширявам и на горе няма проблем :wink:

CH

04.03.07
18:04

[quote author=“Blood&Honour”]Не знаех как а озаглавя темата но... Та:

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

04.03.07
20:29

клек

04.03.07
23:59

Абе аз като правя тяга с по-големи килограми имам чувството че ще ми се разцепи гъза  :oops: . Незнам от техника ли е от какво, ама има напрежение.

QK

05.03.07
00:32

[quote author=“Cocoa”]Абе аз като правя тяга с по-големи килограми имам чувството че ще ми се разцепи гъза  :oops: . Незнам от техника ли е от какво, ама има напрежение.

Хаха :D пич ти си автомат във бисерите,голям смех ми направи.

FZ

05.03.07
10:48

И за какво ти  е голям гъз  :?:  :shock:

05.03.07
10:54

Определено човека не пита, защото иска да му порасне гъза, а защото не иска и просто иска да разбере кои упражнения да избягва :idea:

05.03.07
11:16

[quote author=“Go6kU”]Определено човека не пита, защото иска да му порасне гъза, а защото не иска и просто иска да разбере кои упражнения да избягва :idea:

За да не ви расте задника е най - важно да се избягват баничките, пиците, дюнерите, колата, вафлите и честите посещения в Макдоналдс.

ПУ

05.03.07
12:14

Тва са пълни глупости че  от тези упражнения ще ти порасне гъзъ.  :D

05.03.07
12:32

[quote author=“qk_bik”][quote author=“Cocoa”]Абе аз като правя тяга с по-големи килограми имам чувството че ще ми се разцепи гъза  :oops: . Незнам от техника ли е от какво, ама има напрежение.

Хаха :D пич ти си автомат във бисерите,голям смех ми направи.

Ми наистина е така.... като правя тяга и после имам мускулна треска на задната часр на бедрата и естествено  и на дупето, а гледам да не я правя с изправени крака.

[quote author=”Петко К”][quote author=“Go6kU”]Определено човека не пита, защото иска да му порасне гъза, а защото не иска и просто иска да разбере кои упражнения да избягва :idea:

За да не ви расте задника е най - важно да се избягват баничките, пиците, дюнерите, колата, вафлите и честите посещения в Макдоналдс.

Петко К е абсолютно прав.

05.03.07
15:42

[quote author=”Петко К”][quote author=“Go6kU”]Определено човека не пита, защото иска да му порасне гъза, а защото не иска и просто иска да разбере кои упражнения да избягва :idea:

Тц..аз не съм ги ограничил и нямам голям з**н*к и въобще никва диета не спазвам :) От пълния клек най много се прави голям задник, според мен  :wink:

05.03.07
22:34

Расте от клека и още как забележете някой щангист, те много клякат. Мязат на патки.
Има едно обаче. Гъза изглежда голям ако ти е слаба задната част на бедрата. Закрийте с пръст задната раст на бедрата на някой културист. Газа му изглежда огромен. Но при яки задни бедра всичко изглежда добре и пропорционално.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1