Диета + Тренировка - Добра Програма ли съм избрал или не???

06.02.07
11:11

Здравейте, аз съм на 17 години тежа 95 килограма и съм висок 185 см.Започнах диета за да сваля излишните килограми които са се натрупали по мен.
Сутрин - прясно мляко с мюсли
Обед - ориз или зеленчукова супа
След обяд - плодове (предочитание към ябълките)
Вечер пилешко или пак зеленчукова супа
Плюс диетата слагам и посещение на фитнеса 3-пъти седмично
Понеделник - Гърди и бицепс
Сряда - Крака и корем
Петък - Гръб и трицепс
Останалите дни почивам и не ходя на фитнес , но чат пат в къщи правя тренировка - Коремни преси,клеканя,вдигане от лежанка и упражнения за бицепс.
Та въпорсът ми е добра ли е диетата + фитнеса и за колко горе долу ще сваля проблемните мазнини с около 10 до 15 килограма.А и ако някои знае как да ми помогне срещу стриите понеже след рязкото покачване на килограми се появиха по целия бицепс.
Благодаря Предварително :)

06.02.07
11:57

Почни да правиш и кардио .... в сряда прави и рамо че някаде си го забравил :wink:

FI

06.02.07
12:10

[quote author=“borislavp”]Здравейте, аз съм на 17 години тежа 95 килограма и съм висок 185 см.Започнах диета за да сваля излишните килограми които са се натрупали по мен.
Сряда - Крака и корем
Петък - Гръб и трицепс
Останалите дни почивам и не ходя на фитнес , но чат пат в къщи правя тренировка - Коремни преси,клеканя,вдигане от лежанка и упражнения за бицепс.
Та въпорсът ми е добра ли е диетата + фитнеса и за колко горе долу ще сваля проблемните мазнини с около 10 до 15 килограма.А и ако някои знае как да ми помогне срещу стриите понеже след рязкото покачване на килограми се появиха по целия бицепс.

Еми то зависи от количеството и калориите, които поемаш. Седни посмятай. Иначе като цяло е добре, но сложи още едно междинно между закуската и обяда.

06.02.07
18:41

Еми то аз съм забравил да кажа че вав фитнеса след всяка тренировка сядам на колелото за 30 мин. и на пътеката за 10 мин. :)

06.02.07
22:26

[quote author=“borislavp”]Еми то аз съм забравил да кажа че вав фитнеса след всяка тренировка сядам на колелото за 30 мин. и на пътеката за 10 мин. :)

май пак трее да ти го кажа бобка обаче тоя път във форума па дано ме послушаш ... най-доброто кардио е сутрин рано на гладно тичаш или караш колело твоя си работа,ако тва не го правиш то поне започвай с пътеката и колето всяка тренировка  и земи посмятай малко колко въглехидрати,белтъци  има в твоята диетка ,а и нещо имаш само 4 хранения на ден не са ли ти малко вкарай поне още 1 хранене

FI

06.02.07
23:08

[quote author=“borislavp”]Еми то аз съм забравил да кажа че вав фитнеса след всяка тренировка сядам на колелото за 30 мин. и на пътеката за 10 мин. :)

След силова тренировка кардиото е също много ефективно, защото тогава гликогена е изчерпан и гориш директно мазнини.

07.02.07
19:27

Добре а за колко време ше сваля kg ?

07.02.07
19:48

За 1 месец - 3-4кг според зависи.Това е нормалното темпо за сваляне(здравословно също така).

07.02.07
21:13

ОК а за стриите някои знае ли лек за да изчезнат е то не напълно поне те остават като белези,но някакъв крем или мазило за да заздравеят ???

07.02.07
22:00

[quote author=“borislavp”]ОК а за стриите някои знае ли лек за да изчезнат е то не напълно поне те остават като белези,но някакъв крем или мазило за да заздравеят ???

Свиквай  :lol:
Миналата седмица ходих на дерматолог и го питах и той ми каза същото - “Свиквай”.

CS

07.02.07
22:14

Не е така имам вкъщи един крем и ми заличава стриите за 10 дни.
Виждат се чак като се вгледаш доста дълго време и то от близко разстояние. Но не ги премахва, просто избеляват и стават белички.

07.02.07
23:05

[quote author=“CSKA_FoReVeR”]Не е така имам вкъщи един крем и ми заличава стриите за 10 дни.
Виждат се чак като се вгледаш доста дълго време и то от близко разстояние. Но не ги премахва, просто избеляват и стават белички.

Ще споделиш ли тогава какъв е този крем?

FI

08.02.07
10:48

[quote author=“borislavp”]Добре а за колко време ше сваля kg ?

По-добре гледай да сваляш бавно, но качествено.

CS

08.02.07
12:55

[quote author=“SteFFo”][quote author=“CSKA_FoReVeR”]Не е така имам вкъщи един крем и ми заличава стриите за 10 дни.

Ще споделиш ли тогава какъв е този крем?

Avon - Stretch Mark Smoother “Re-Fine”
В тубичка е. Лилав е на цвят, както тубичката така и крема.

08.02.07
16:19

Мерси !!! Ще го поръчам па ега има ефект !!!

09.02.07
19:57

Взех крема и сега ще чакаме ефкет до 1/2 седмици :)

CS

09.02.07
20:44

Имай предвид, че трябва време да мине, за да действа.
Иначе крема е хубав, при мен действа.  :wink:

14.02.07
20:15

При тебе след колко време имаше ефект ?

14.02.07
21:12

[quote author=“borislavp”]Здравейте, аз съм на 17 години тежа 95 килограма и съм висок 185 см.Започнах диета за да сваля излишните килограми които са се натрупали по мен.
Сряда - Крака и корем
Петък - Гръб и трицепс

Вкарай едно рамо при краката.Макарче аз след крака и рамо предпочитам да почивам и затова са ми в петък.Обаче твой избор.Успех.

CS

14.02.07
22:32

[quote author=“borislavp”]При тебе след колко време имаше ефект ?

Ми 6-7 дни. Но пак зависи от степента на развитие на стриите.

15.02.07
18:49

Ок почнах и рамо с краката :).А за Крема - има ефект :) стриите започнаха да заздравяват :) МЕРСИ CSKA_Forever
А мисля и да си взема Л-карнитин.
Какъв да си взема,за колко време ще ми стигне и каква е дозата в 1 хапче,понеже мисля да е на таблетки а и колко пари естествено.Мисля да е Power Food но незнам.Моля за Помощ
кажете и колко пъти в седмицата трее да го пия за 1 месец
?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

22.02.07
20:03

Пичове почнах да свалям :),както бях написал 95 кг не е било вярно а 97 :(
Сега съм 93 и мисля да свалям още доста :)поне още 10кг,но искам и да взимам л-карнитин.Някой ще помогне ли по въпроса какъв,колко на ден и за колко пари е e л-карнитина ??? ПЛС HELP

22.02.07
20:50

Аверче, разгледай ‘модерните’ теми на автора на тази.

Има същите идеи като теб, на чат пат подобно дередже.

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=220355#220355

Успех

23.02.07
00:25

Л карнитина на POWER food…  Аз разкарах 15кг с него... Но с МНОГО МНОГО КАРДИО...От тях максимум 3-4 да са ММ, но нямам спад в постиженията си..

НЕТРЕНИРОВЪЧНИ ДНИ- сутрин 1 и преди лягане 1
Тренировъчни- сутрин 1 и 2 таблетки 40-50мин преди бягането...
Моите тренировки са от 20.00 часа та ако ходиш сутрин просто прави обратното-първо 2 после 1

Ако често се изкушаваш с храненето вземай и след обяд 1 капсула в нетренировъчните дни...

Кардиото ти да е 30мин и да е бягане, махни го това колело няма много много смисъл от него, само бягане му е майката..

Една опаковка е 90 капсули по 500мг за 23лв. Смятай за колко ще стигне..

На всеки месец с Лкарнитин правиш 10 дена почивка да не привикваш..

23.02.07
19:01

И аз мислех на Power Food да зема и така и ще стане.А за кардиото сега само да се пооправи времето шото тия дни го дават дъжд и почвам четвъртък и вторник да бягам от нас до 1 местност в гората ама незнам колко километра е и тряя да сметна ама не е малко :).Та така :) мерси за съвета Sioks.А само да питам за колко време ги махна кг-те ?

GR

25.02.07
20:01

какви пари е това мазило за стрии мисла да пробвам и аз

27.02.07
14:47

Мисля че беше 18 до 25 лв.Там е някъде.Не съм го копувал а ми го донесоха без пари поне съм с връзки :)

05.03.07
18:00

Кажете некое упражнение за задник :) ???

FI

05.03.07
22:40

[quote author=“borislavp”]Кажете некое упражнение за задник :) ???

Клек.

05.03.07
22:55

[quote author=“fitday”][quote author=“borislavp”]Кажете некое упражнение за задник :) ???

Клек.

Oсвен Клека друго ???Поне и аз само това знам :(

FI

05.03.07
22:56

[quote author=“borislavp”][quote author=“fitday”][quote author=“borislavp”]Кажете некое упражнение за задник :) ???

Клек.

Тяга с прави крака.

06.03.07
15:35

[quote author=“fitday”][quote author=“borislavp”][quote author=“fitday”][quote author=“borislavp”]Кажете некое упражнение за задник :) ???

Клек.

Тяга с прави крака.

А да бе и това беше , като не си свивам краката има натоварване на задника :) Мерси
А некое друго или не се сещате ?

FI

06.03.07
22:37

[quote author=“borislavp”][quote author=“fitday”][quote author=“borislavp”][quote author=“fitday”][quote author=“borislavp”]Кажете некое упражнение за задник :) ???

Клек.

Тяга с прави крака.

А да бе и това беше , като не си свивам краката има натоварване на задника :) Мерси
А некое друго или не се сещате ?

Хиперекстензии...макар, че е по - ненатоварващо.

Напади....

08.03.07
13:20

Сега почнах и едни повдигания за таза и краката и корема(лягам по гръб,краката са свити и са успоредни със стената ,върху корема слагам тежест ( 40-50кг) и започвам повдигания със  задника и корема,при което се получава много добро натоварване на тези мускули).Препоръчам ви го,доста добро е

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1