Имам нужда от тренировъчна програма.Дайте ми съвет!

05.03.07
23:31

Много ще се радвам да ми помогнете да си изработя тренировъчен сплит,защото найстина имам нужда от съвет!
Занимавам се с body building от 1 година и за това време успях да навляза в спорта и да постигна добри резултати
В края на лятото катастрофирах с мотор и бях 3 месеца на легло.През това време се занемарих и изгубих форма.Все още не мога да ползвам единият си крак и мога да тренирам само в седнало положение.Ясно е че така не може да се постигне пълноценна тренировка  но все пак е по добре от нищо и ви моля да ми дадете съвет за програма ,която да включва упражненя само от седнало положение за максимално добри резултати

Уточнявам че разполагам с регулираща лежанка + преставка за скотове,прав , крив лост и два дъмбела!

Аз няма да ти давам съвети за такива тренировки защото честно казано не знам какво да ти кажа, а само ще питам кога пак ще можеш да тренираш пълноценно? Какво казаха докторите.

06.03.07
00:05

Mi nz 4oek ne mu sa vijda kraq mn zle mi beshe natroshen kraka . Za sega kosta oshte se darji s jeleza!
Nadqvam se do kraq na lqtoto

06.03.07
10:40

Незнам какво да ти кажа, може и да греша, но по-добре изчакай да се възстановиш напълно и тогава се раздвижи добре и чак след това започвай с леки тренировки докато влезнеш във форма.

Бързо оздравяване и успех

[quote author=“noobmania”]Незнам какво да ти кажа, може и да греша, но по-добре изчакай да се възстановиш напълно и тогава се раздвижи добре и чак след това започвай с леки тренировки докато влезнеш във форма.

Бързо оздравяване и успех

Това е номера. Не си заслужава да си повредиш нещо важно за цял живот. Нормално е да ти се тренира ама то седнал няма как да стане нищо качествено...

06.03.07
14:53

според мен по добре изчакаи докато се възтановиш напълно

06.03.07
20:17

Ами струва ми се струдно да влезеш във форма, без да можеш цялостно да се движиш.

Мускулите не са само мускули... /тъпо звучи/, но за тях ти трябват и други органи, които не може да тренираш туко така...

Но, ако си в състояние може да си направиш една пробрама за гръб и гърди без проблем с уредите които имаш.

Ако нямаш други кунтузии и противопоказания може да направиш добри резултати. Но имайки в предвид, че не си се движел активно, първите 4 седмици можеда тренираш през ден с леки тежести и много повторения, колкото да се раздвижваш... ПРавиш с добра техника да не си травмираш крайниците още повече... Може да ти се иска сериозна тежест, но не бива в ниаккъв сличай. Ако успееш, прсто ще си тренираш самодисциплината и след време ще прогресираш свободно.

Разгледай упражненията, има много които може да приспособиш без крака.

Гърди - сласкания от лежанка всякакъв тип... пул оувър

Трицепс - френско, тласкания зад глава, кик-бек

Бицепс нещо като скотово трябва да приспособиш

Гръб вдигане странично на гъмбел, придърпване на щанга от лег, а след време може да се пробваш на набирания

И т.н. , но си прежени дали общата ти форма позволява нещо такова. И при всяко положение, отначало с МНОГО малки тежести.

П.П. Пиши като хората, на български и на кирилица

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1