въпрос

04.03.07
23:19

искам да попитам по колко упражнения и серии за бицепс и трицепс да правя??и ако може някой да ми каже с кое упражнение да комбинирам ‘’концентрирано сгъване’‘.10х предварително :)

04.03.07
23:32

[quote author=“krusheto”]искам да попитам по колко1) упражнения и 2)серии за бицепс и трицепс да правя??и ако може някой да ми каже с кое упражнение да комбинирам 3)’‘концентрирано сгъване’‘.10х предварително :)

1) :arrow: 3
2) :arrow: 3
3) Че ти само това упражнение ли правиш  :?:  Кажи си по-подробно програмата  :!:

04.03.07
23:42

[quote author=“BobaN”][quote author=“krusheto”]искам да попитам по колко1) упражнения и 2)серии за бицепс и трицепс да правя??и ако може някой да ми каже с кое упражнение да комбинирам 3)’‘концентрирано сгъване’‘.10х предварително :)

1) :arrow: 3
2) :arrow: 3
3) Че ти само това упражнение ли правиш  :?:  Кажи си по-подробно програмата  :!:

не просто питах конкретно за това упражнение , защото ще почвам да ги сменям.иначе ето ми програмта:

1-ви ден:Гърди и бицепс
Гърди от лег 3-4х10
флайс 3-4х10
изтласкване на дъмбел 3-4х10
пулоувър3х10(понякога)

Бицепс:
сгъване с щанга 3-4х8
сгъване с дъмбел 3-4х8

Сега ще напиша какво правя през другите дни , но само групите мускули , защото ме марзи да пиша и сериите с повторенията.

2-ри ден:Крака и корем

3-ти ден:Почивка

4-ти ден:Гръб и задно рамо

5-ти ден:Рамо и трицепс

6-ти и 7-ми ден почивам.

П.С. Сега ще почвам да сменям по често упражненията за всички група мускули.Стаж в залата 5 месеца

05.03.07
08:41

Добави едно скотово сгъване към бицепса.Понеже питаше и за трицепс>
1)Лег с тесен хват.-3х8-10
2)Разгъване на вертикален скрипец.-3х8-10
3)Френска преса от седеж.-3х8
;)

06.03.07
21:23

мерси за помощта :!:  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1