какво ви е мнението???

TA

07.03.07
08:34

В4ера се за4етох в една статия в която има 10 правила за перфектни гърди(тя е пускана във форума и се надявам да сте я 4ели).Та там вси4ко е много хубаво само 4е ми стана интересно това как е описано вдигането от лег-”Притиснете плешките, завъртете раменете назад и надолу и леко извийте гърба”.Навсякъде съм 4ел 4е при лег гърба трябва да е плътно на лежанката а тук с извиването 4аст от него се отлепва.Какво мислите за този на4ин и практикува ли го някои от вас??10х

Според мен по този на4ин се полу4ава един вид изпъ4ване и гърдите поемат пове4е тежест.

JI

07.03.07
09:15

еми да нали целта е да натовариш точно гърдите ...

07.03.07
10:18

[quote author=“taekwondist”]Притиснете плешките, завъртете раменете назад и надолу и леко извийте гърба”.Навсякъде съм 4ел 4е при лег гърба трябва да е плътно на лежанката а тук с извиването 4аст от него се отлепва.Какво мислите за този на4ин и практикува ли го някои от вас??10х

Според мен по този на4ин се полу4ава един вид изпъ4ване и гърдите поемат пове4е тежест.

Това е правилния начин, не знам къде си прочел, но гърба никога не лежи плътно на пейката, най - малкото той си има една естествена извивка, която трябва да се запази.
И си оправи правописа, не замествай букви с цифри.

TA

07.03.07
11:56

При дъмбели от лег и флаис по същия начин нали???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1