24.02.07
23:01
Тренирам от година и половина. Висок съм 1,81, тежа 85кг. Имам доста мазно по корема отпред и паласките и отпуснат корем - шкембе :oops: Другаде мазно нямам или поне не ми пречи. Но искам да мхна това шкембе ако ще и пак да стана 70 кг. По принцип смятах от март да почна да чистя, но искам да се допитам и до вас. Да продължавам ли да вдигам маса или да заложа на свалянето още от сега. До края на май искам да има съществена разлика в коремната област. До сега не съм свалял и какво да очаквам като почна.
Мерси :D
25.02.07
13:01
На тоя въпрос ти трябва да си отговориш. На мен ми е все тая дали ще чистиш или не. Съвета ми е да го направиш - ще се чувстваш по - добре. Почвай от сега. Не е задължително да чистиш само лятото.
25.02.07
14:56
Ами и аз така си мисля. Мерси все пак
25.02.07
18:14
това зависи от диетата кардиото и най вече от тебе :wink:
Виж найтнина чистенето е строго индивидуално.Зависи от това с каква цел тренираш.Ако ще ставаш култориист не е редно да мислиш за релеф преди да натрупаш една яка основа.Ама ако си като мене просто да искаш добре оформено и изчистено тяло моят съвет е да си чистиш а и да качваш по-чисто и да не допускаш да става шкембе :?
Мойте пропорции бяха 183см на 79 тегло,ама аз 100% исках релефна фигура и оформен корем за тва почнах края на март (мин год ;))да чистя.Само ще внимаваш да не се амбицираш прекалено ,щото аз от голяма воля си постопих и мускулната маса .
07.03.07
23:03
И най - важното е да не направиш като K0rl30n3, да чистиш и мускулна маса... Така, че ако искаш задели пари за добавки разни бърнъри, Л-карнитини, направи си една не чак диета, но едно примерно разделно хранене, една тренировка, в която да включиш повече упражнения, които са предимно за релеф и да прибавиш и кардио към тренировките ;)
Абе само воля да имаш и ще го махнеш т’ва коремче...
Можеш да си вземеш също и един неопренов колан ( от тези сините ) ще ти свърши отлична работа :)
[quote author=“MOHCTAPA”]... а може и малко сауна да направиш!
Сауната не топи мазнини :!:
08.03.07
20:46
И чисти умрели клетки или нещо такова :)
10.03.07
16:07
[quote author=“tuocs”]Тренирам от година и половина. Висок съм 1,81, тежа 85кг. Имам доста мазно по корема отпред и паласките и отпуснат корем - шкембе :oops: Другаде мазно нямам или поне не ми пречи. Но искам да мхна това шкембе ако ще и пак да стана 70 кг. По принцип смятах от март да почна да чистя, но искам да се допитам и до вас. Да продължавам ли да вдигам маса или да заложа на свалянето още от сега. До края на май искам да има съществена разлика в коремната област. До сега не съм свалял и какво да очаквам като почна.
Мерси :D
Почвай още от сега да сваляш като за целта си изготви нвд и вкараи кардио.Гледай да сваляш около 4 кг на месец за да не загубиш много мускулна маса.