Време ли е да чистя

TU

24.02.07
23:01

Тренирам от година и половина. Висок съм 1,81, тежа 85кг. Имам доста мазно по корема отпред и паласките и отпуснат корем - шкембе  :oops:  Другаде мазно нямам или поне не ми пречи. Но искам да мхна това шкембе ако ще и пак да стана 70 кг. По принцип смятах от март да почна да чистя, но искам да се допитам и до вас. Да продължавам ли да вдигам маса или да заложа на свалянето още от сега. До края на май искам да има съществена разлика в коремната област. До сега не съм свалял и какво да очаквам като почна.
Мерси :D

На тоя въпрос ти трябва да си отговориш. На мен ми е все тая дали ще чистиш или не. Съвета ми е да го направиш - ще се чувстваш по - добре. Почвай от сега. Не е задължително да чистиш само лятото.

TU

25.02.07
14:56

Ами и аз така си мисля. Мерси все пак

РО

25.02.07
18:14

това зависи от диетата кардиото и най вече от тебе  :wink:

07.03.07
18:11

Виж найтнина чистенето е строго индивидуално.Зависи от това с каква цел тренираш.Ако ще ставаш култориист  не е редно да мислиш за релеф преди да натрупаш една  яка основа.Ама ако си като мене просто да искаш добре оформено и изчистено тяло  моят съвет е да си чистиш а и да качваш по-чисто и да не допускаш да става шкембе  :?
Мойте пропорции бяха 183см на 79 тегло,ама аз 100% исках релефна фигура и оформен корем за тва почнах края на март (мин год ;))да чистя.Само ще внимаваш да не се амбицираш прекалено ,щото аз от голяма воля си постопих и мускулната маса .

07.03.07
20:48

Аз почнах да чистя средата на февруари (щото качих 15 кила през зимата!)

07.03.07
23:03

И най - важното е да не направиш като K0rl30n3, да чистиш и мускулна маса... Така, че ако искаш задели пари за добавки разни бърнъри, Л-карнитини, направи си една не чак диета, но едно примерно разделно хранене, една тренировка, в която да включиш повече упражнения, които са предимно за релеф и да прибавиш и кардио към тренировките ;)

Абе само воля да имаш и ще го махнеш т’ва коремче...

Можеш да си вземеш също и един неопренов колан ( от тези сините ) ще ти свърши отлична работа :)

08.03.07
00:33

... а може и малко сауна да направиш!

08.03.07
08:03

[quote author=“MOHCTAPA”]... а може и малко сауна да направиш!

Сауната не топи мазнини  :!:

08.03.07
10:40

не топи,ама тонизира  :wink:

08.03.07
20:46

И чисти умрели клетки или нещо такова :)

AL

10.03.07
16:07

[quote author=“tuocs”]Тренирам от година и половина. Висок съм 1,81, тежа 85кг. Имам доста мазно по корема отпред и паласките и отпуснат корем - шкембе  :oops:  Другаде мазно нямам или поне не ми пречи. Но искам да мхна това шкембе ако ще и пак да стана 70 кг. По принцип смятах от март да почна да чистя, но искам да се допитам и до вас. Да продължавам ли да вдигам маса или да заложа на свалянето още от сега. До края на май искам да има съществена разлика в коремната област. До сега не съм свалял и какво да очаквам като почна.
Мерси :D

Почвай още от сега да сваляш като за целта си изготви нвд и вкараи кардио.Гледай да сваляш около 4 кг на месец за да не загубиш много мускулна маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1