08.03.07
15:30
Та значи тази седмица започнах да пия креатин и глутамин зареждаща доза , но се разболях...Пих ги само 3 дена и след това грипа ме повали :evil: :evil: :evil: Искам да питам от като оздравея как да продължа да си ги пия?Да си направя останалите 2дена зареждаща и след това да си ги пия нормално , или направо без зареждаща , да си го карам нормално ?
08.03.07
15:38
Според мен направи три дни още зареждащ и започвай да ги пиеш :) Ам нали само с креатина правиш зареждащи дни ?
Ако бях на твое място щях повече да мисля как да оздравея и да се възстановя пълноценно, отколкото това как да приемам някакъв си суплимент.
Едно разболяване ти отнема много повече отколкото каквато и да е добавка може да ти даде.
Най-малкото болест, означава слаба имунна система. А без силна имунна система мускули тялото ти няма да започне да трупа туко така.
08.03.07
17:48
Не знам никакви подробности за теб, затова просто от моя опит ще ти кажа, че никога не съм правил свърхзареждане досега и съм много доволен... Искам да кажа, няма никакво значение дали ще направиш още 3 дена свръхзареждане или ще почнеш направо с нормалната доза.
08.03.07
17:55
Пий си го нормално icinkyyy :lol:
08.03.07
18:34
Не зареждай.