По какво да позанеме че сме в застой?

JA

02.03.07
22:08

По какво да позанеме че сме в застой?

02.03.07
22:21

ами със сигурност не е като ставаш по-здрав

NE

03.03.07
08:53

....когато няма промяна нито в кантара, нито в огледалото или сантиметъра.

03.03.07
10:15

и работните тежести

04.03.07
02:35

когато все тъпчеш на едно място във фитнеса и тренировката ти днес е точно копие на тренировката ти вчера

08.03.07
01:26

И какво правите по въпроса? :) Примерно аз при застой на лежанката правя един макс и почва лека-полека да се качва, но за маса си чакам да почне периода на качване :)

08.03.07
10:52

Тренирам си търпеливо! Забелязал съм, че лично аз вече от около 1 година много малко прогресирам (ако мога така да се изразя), поне видимо. То май по-скоро е невидимо, ама само за мен, защото други са ми правили комплименти и така разбирам, че прогреси има (ако ще да е малък). Също така, може и да не го употребя правилно, но усещам, че мускула ми се “дефинира” - по мое виждане придобива някак си по-завършен вид, което ме задоволява на този етап. Иначе програми за “разбиване” на застоя дал господ.

ZO

08.03.07
21:00

Еми доста популярни са специялните техники-дроп серии,пауза за почивка,форсирани повторения и т.н.-общото между тях е целта,а тя е да се премине отвъд отказа,който за момента не прогресира,и така когато тялото се приспособи вече и самия отказ да се постига след по-голямо натоварване.А по-голямото натоварване предизвиква мускулен растеж,тъй че просто трябва да се тренира по-тежко и интензивно,отколкото до този момент.

JA

08.03.07
21:48

така е

09.03.07
15:20

Лично за себе си съм установил, че застоя е в килограмите, които вдигам, но не и във визията ми - примерно от 4 месеца не съм слагал по-големи тежести при упражненията ми за рамене, а те пак си растат. Също така искам да уточня, че нямам амбицията да стана перфектен и от тази гледна точка мога да приема че съм в застой.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1