Коментари към "вашите снимки" ТУК!

Прескочи до:

08.03.07
11:13

Защо няма снимки на жени, хайде да се снимаме и ние, какво само мъже ли има в този форум?
Дайте да им покажем, че и ние се стараем за визия 
Иначе, набързо ги прегледах, момчета, всички сте готини и корави!

Аз бих си пуснала, но когато това е възможно директно тук.
За сега мога да кажа, че на снимката от аватара съм аз :D

08.03.07
11:54

[quote author=“buhtata”]
Аз бих си пуснала, но когато това е възможно директно тук.
За сега мога да кажа, че на снимката от аватара съм аз :D

Подкрепям те изцяло, иначе е неудобно да се прехвърляш насам, натам из нета!
И аз съм на аватара си, но нищо не се вижда от мойта мускулатура,ще взема да се снимам пак :idea:

08.03.07
16:31

[quote author=“InDaHEad”]офф:Неква пичка ми се виждаш

Ето заради такива коментари повечето няма да си сложат снимки! Айде по - сериозно, това не ви е чат, не разваляйте темата с глупости!

08.03.07
16:39

[quote author=”Петко К”][quote author=“InDaHEad”]офф:Неква пичка ми се виждаш

Ето заради такива коментари повечето няма да си сложат снимки! Айде по - сериозно, това не ви е чат, не разваляйте темата с глупости!

Е нали знаеш... винаги трябва да има някой, който да развали доброто настроение.

Иначе честит празник на дамите. С удоволствие бих видял някои ваши снимки. Изглеждате чудесно на снимките

IN

08.03.07
22:05

Еее не може да се пошегува човек начи...извинявайте ако толкова голяма обида съм казал...честит 8ми март и от мен!

08.03.07
22:22

fitday, поздравления!!!

Корема ти е екстра, още малко тренировки и ще изкараш плочките. Гърба страшно ми хареса, обаче ми се стори, че рамената са ти малко слаби (може и да се бъркам). А бицепса ... изостава, ама не е болка за умиране. Правиш ли набирания с тесен хват?

fitday

Изглеждаш много добре, поне от това, което си показала. Има може би още малко мазнинки за изгаряне, ако искаш да изглеждаш по-релефна (някои жени не искат, незнам защо). Няма снимка на краката, те са доста голям и важен елемент от тялото (както знаеш  :wink: ), ако целенасочено не си сложила, ще те разбера де.Интересно ми е какви са целите ти?

fitday много добър корем и талия. А защо не направиш снимки от малко по - голямо разстояние да видим цялотстно тялото ти как е? Не му се плаши на бицепса.

FI

08.03.07
22:39

[quote author=“locvs”]fitday, поздравления!!!

Корема ти е екстра, още малко тренировки и ще изкараш плочките. Гърба страшно ми хареса, обаче ми се стори, че рамената са ти малко слаби (може и да се бъркам). А бицепса ... изостава, ама не е болка за умиране. Правиш ли набирания с тесен хват?

Благодаря много на всички.

locvs ами в сравнение с гърба, раменете са ми наистина по - малки, но все пак мисля, че горе долу добре се развиват. :lol: 

Не, досега правя набирания само с широк хват, но май е време да почна и с тесен а?

Huskarl искам да съм по - релефна, ама ме страх, да свалям повече, че ако стана под 50 кг ще ме убият. :wink: Затова засега се опитвам да кача малко маса, пък по - късно ще му чистя още. Все пак до август месец 2006 бях 67 кг, от който голяма част мазно.

Краката направо не ми се показват! :? Не съм доволна още от тях, има доста какво да се оформя, но предвид горните обстоятелства мисля, че има време да се поизчистят. :wink: А и при жените май това е основния проблем. :roll:

Целите са ми още релеф, но за съжаление при нас жените това става доста бавно. Няма да се отчайвам де, продължавам напред. :D

Jorku ами мислех да направя, ама по-топло да стане и да отида я на басейн я на море, че такива домашни снимки са малко кофти. :)

08.03.07
22:57

fitday>
Поздравления за резултатите и нека те са стимул за всички останали представители на женския пол ;)

fitday
Браво.Много ми хареса корема.Като цяло всичко е добре.Да те имат за пример и другите дами в форума :)

09.03.07
00:01

[quote author=“fitday”]locvs ами в сравнение с гърба, раменете са ми наистина по - малки, но все пак мисля, че горе долу добре се развиват. :lol: 

Не, досега правя набирания само с широк хват, но май е време да почна и с тесен а?

Аз мисля, че ако почнеш с тесен хват ще ти дръпне бицепса сериозно. Ама нему бери толкова грижа.

ВН

09.03.07
00:57

fitday:
Бицепсово сгъване с щанга с неутрален хват или чуково сгъване с дъмбели следва да е първото ти упражнение в деня за бицепси. Използвай само основни упражнения и тренирай бицепси 2 пъти седмично, веднъж с гърди и веднъж с трицепси. Гърбът ти върви ОК, можеш да го тренираш в 1 ден с рамене, като раменете започват първи приоритетно. Бедрата не ти видяхме :) и най-вече глутеусите - те определят как си се справила (размер, форма и подкожни мазнини), ма хайде ще изчакаме лятото!

09.03.07
09:27

fitday
Страхотно изглеждаш, браво!

09.03.07
10:36

С опит да бъда креативен, ще кажа, че голяма част от фото апаратите имат възможност за автоматично снимане на 5 секунди примерно. /Някои я намят тази функция, но повечето да./

Та, използвайте я. Идеята е да се види цялостната пропорция.

Другия вариант за снимане е пред огледало, като предварително върху нещо друго на същата дистанция сте фокусирали, защото повечето апарати не могат да фокусират добре върху огледало .

fitday, браво. Продължавай да тренираш, още не може да кажеш кое ти върви и кое не, 5 месеца са прекалено малко... Не забравяй да правиш и стабилно аеробика и упражнения за гъвкавост, фитнеса действа донякъде скововащо, ако човек не си поддържа гъвковостта.

[quote author=“locvs”]morphey,  с оглед на над 95% мъже във форума аз направо бих се приенсил на любовни обяснения на лична :lol:
Това са странните закуски на жените си е вярно. Ама нали ги редуват диети на кисло мляко и ябълки...
Може и триста лева да дават за козметика и ще дават до момента, в който вездесъщия Митко Пайнера (да се свети името му) пусне едно предаване където певиците му да прекарват по 1 час във фитнеса. Примерно “Фитнес с Преслава” или “Фитнес с Гергана”. Започваме с едно ударно 10 минутно скачане на въже (специално при тези две певици обезателно!!!)и после караме по програма. Доста от пубертетките ще тръгнат на фитнес ако го видят това.
А те жените по принцип не пускат снимки, все си намират кусури.

А, поздрави за това мнение, май тва е формулата на успеха.  :lol:

А относно козметиката и на мен винаги ми е правило впечтление. Просто не си дават сметка, че... Примерно красивата кожа е - Здравата кожа. А здравата кожа се определя от здравото тяло, то се определя от храненето и от спорта.

Тоест, примерно, без значение какви маски използваш да се мажеш, кожата ти винаги ще си остане суха и т.н., просто защото цялостно тялото не е здраво.

А иначе, комерса няма интерес да популяризира спорта по ред причини:
- Хората ще спрът да си купуват масово козметика/няма да имат нужда/
- Примерно, ще спрът да ходят по разни барове нощно време и да пият като порове. Защото на сутринта ще са на тренировка и/или изобщо не искат да пият , тъй като скапва физиката.
- Същото относно цигарите...

FZ

09.03.07
11:39

fitday  

1. Снимките ти са кофти - Присъединявам се към мнението на JORKU за тях .
2. Бицепса е зле - не изглежда добре , не е оформен
3. Трицепс не си показала
4. Рамена - хич ги няма
4. Талията е добре , но корема е мазен и няма релеф.
5. Гръб - бива 
От това което си показала гърба и талията ми се виждат най- добре.
Другият път да покажеш по- добри снимки и повече релеф ! :wink:

IN

09.03.07
14:12

Добре само не мога да разбера кво си се снимала на части :?: ...не можа ли да направиш и една снимка в цял ръст..или те е срам да се покажеш^^ :lol:

JD

09.03.07
14:57

Не мога да коментирам fitday, при положение че нямам снимка, но бих вметнал че не виждам резултати, може би, ако сложи снимка от предишна физическа форма ще се види:)

FI

09.03.07
15:25

Първо да благодаря на всички и на тези които ме похвалиха и на тези, които критикуват.

BIG PICHAGA:
1. Снимките ти са кофти - да, защото съм ги правила сама и по-хубави не можаха да станат.

2. Бицепса е зле - не изглежда добре , не е оформен - да това го знам и съм го написала даже

3. Трицепс не си показала - защото не е за показване :wink:

4. Рамена - еми толкоз за 5 месеца
4. Талията е добре , но корема е мазен и няма релеф. - естествено, че е мазен, все пак жените имат средно 5 % повече мазнини от мъжете и много, много трудно изкарват  :)

5. Гръб - бива - мерси :lol:
Другият път да покажеш по- добри снимки и повече релеф ! - повече релеф ме съмнява да е скоро, защото повече не мисля да свалям -  51 кг съм все пак, сега трябва да се качва малко. :wink:

InDaHEad защо пък да не се снимам на части??? Повечето тук се снимат само на органи... :roll:

jdoe - Еми нямам снимки от преди, само мога да кажа, че бях 67 кг с много мазно по себе си. :)

IN

09.03.07
17:06

[quote author=“fitday”]Първо да благодаря на всички и на тези които ме похвалиха и на тези, които критикуват.

BIG PICHAGA:
1. Снимките ти са кофти - да, защото съм ги правила сама и по-хубави не можаха да станат.

2. Бицепса е зле - не изглежда добре , не е оформен - да това го знам и съм го написала даже

4. Талията е добре , но корема е мазен и няма релеф. - естествено, че е мазен, все пак жените имат средно 5 % повече мазнини от мъжете и много, много трудно изкарват  :)

Другият път да покажеш по- добри снимки и повече релеф ! - повече релеф ме съмнява да е скоро, защото повече не мисля да свалям -  51 кг съм все пак, сега трябва да се качва малко. :wink:

InDaHEad защо пък да не се снимам на части??? Повечето тук се снимат само на органи... :roll:

jdoe - Еми нямам снимки от преди, само мога да кажа, че бях 67 кг с много мазно по себе си. :)

Hahaha ти ме разбиваш със секи пост обаче :lol: .Как може жена на 51 кг(въпреки че изглеждаш добре) да иска да качва още кила?Се едно си некъв състезател в период за маса^^.За жените няма такова животно,те си свалят целогодишно...hahа са се сещам как в една тема си търсеше някъв гейнър или нещо от сорта  :mrgreen:  :lol:
Момиче,гледам и не вярвам на ушите си^^

КВ

09.03.07
17:15

FITDAY за 5 месеца горе-долу добре изглеждаш.
Може ли да те питам нещо ? Колко вдигаш от лежанка ?
:shock:

FI

09.03.07
18:07

[quote author=“InDaHEad”][quote author=“fitday”]Първо да благодаря на всички и на тези които ме похвалиха и на тези, които критикуват.

BIG PICHAGA:

Hahaha ти ме разбиваш със секи пост обаче :lol: .Как може жена на 51 кг(въпреки че изглеждаш добре) да иска да качва още кила?Се едно си некъв състезател в период за маса^^.За жените няма такова животно,те си свалят целогодишно...hahа са се сещам как в една тема си търсеше някъв гейнър или нещо от сорта  :mrgreen:  :lol:
Момиче,гледам и не вярвам на ушите си^^

Ти полудя ли??? Аз не искам да ставам анорексичка... Това че повечето жени били така мен не ме топли много...  :wink: Повечето мъже са с тяло на скакалци, ти що не искаш да изглеждаш като тях,а ходиш на фитнес??? :wink:

А да и не съм си търсила гейнър, бъркаш ме с някой... :lol:

Кумчо Вълчо - Нямам си и представа, защото не правя лежанка...

HE

09.03.07
18:26

fitday поздравления това което си постигнала за пет месеца е повече от добре /при килограмите които посочваш преди и тези сега/. Не мога обаче да нарека някои от по-горните мнения обективни по простата причина, че във физиката на мъжа и жената има огромна разлика /структура, хормонален баланс и т.н.т/. Да определено малко чиста мускулна маса би ти се отразила добре. Продължавай все така упорито с тренировките и още нещо за човек с толкова малко стаж в залата се развиваш чудесно. И няколко въпроса:
- хранителен режим?
- сменяла ли си тренировъчната програма през тези пет месеца?
- ако не си имаш ли намерение да промениш програмата си?
Поздрави.

FI

09.03.07
18:37

[quote author=“head_hunter”]fitday поздравления това което си постигнала за пет месеца е повече от добре /при килограмите които посочваш преди и тези сега/. Не мога обаче да нарека някои от по-горните мнения обективни по простата причина, че във физиката на мъжа и жената има огромна разлика /структура, хормонален баланс и т.н.т/. Да определено малко чиста мускулна маса би ти се отразила добре. Продължавай все така упорито с тренировките и още нещо за човек с толкова малко стаж в залата се развиваш чудесно. И няколко въпроса:
- хранителен режим?
- сменяла ли си тренировъчната програма през тези пет месеца?
- ако не си имаш ли намерение да промениш програмата си?
Поздрави.

Мерси за мнението.

Бях 5 месеца на НВД - от август до декември, след това преминах към РБР и което беше най-странното продължих да свалям.

Програмата съм я сменяла два пъти- първите два месеца тренирах по обща тренировка за всички мускулни групи. Сега тренирам в тридневен сплит - 1.ден крака, корем 2. ден гръб, бицепс и 3. ден гърди, рамо и трицепс.

Мисля да сменям програмана скоро, но още не съм гледала как точно да го направя.

Благодаря още веднъж. :wink:

Ех как искам всички жени да мислеха като fitday. На мен направо ми е писнало да гледам супер мършави жени с крака колкото ръката ми и абсолютно плоски задници (като тава). Аз съм фен на по-сочното. Нека всички да кажем не на “Тапицираните скелети”.
Другото, което е много срещано е: пълнички момичета решават, че искат да отслабнат (което е похвално), но от мързел и невежество минават на ония култовите диете тип “ябълки и секс” или цял ден фотосинтеза на слънце. Резултатите не закъсняват и те си свалят всичката мускулна маса, която им е придавала поне донякъде по-добър вид на тялото и се превръщат в нещо от типа на “ходещо жиле, без форма и финес”. Амин!

FI

10.03.07
20:19

buhtata супер си!!!!!! И бицепса и рамената и гърба са идеални. Колко време тренираше преди контуцията?

Направо ти е страхотен бицепса! Браво! :D

buhtata
Много добре.Браво.Всичко е екстра.И да те попитам нещо.Този фитнес кадето си си направила някои от снимките дали случайно се казва “Jumbo” или се бъркам.Ако си обърнала внимание на името :)

10.03.07
21:03

Колко време тренираше преди контуцията?

С фитнес се занимавам близо 4 години.

Този фитнес кадето си си направила някои от снимките дали случайно се казва “Jumbo” или се бъркам.Ако си обърнала внимание на името

Да, там тренирах през цялото време.

Buhtata

От това, което си показала мога да кажа браво.
Малко градивна критика: гърба, ако го разшириш малко дали няма да е по-добре?

HE

12.03.07
13:46

buhtata Ами освен перфектно друго не ми идва наум. Сега може и да имаш изоставащи групи, но поне аз не виждам такива от снимките. Браво продължавай все така.

12.03.07
17:00

Аз искам да поздравя Bringer, следя го откакто за първи път постна снимки във форума и сега видях новите. Браво братле, човек дето тренира усилено и си личи. Добри резултати, чист си, само малко прасеца се губи на фона на другото, ама той си е тежък де...Давай в същия дух. Браво !

IN

12.03.07
17:35

Да наистина доста добре оформени мускули,но някак си малко слабичък ми се вижда...иначе релефа е на 6..нз колко кила е ама според мене трябва да качи

12.03.07
19:02

[quote author=“head_hunter”]buhtata Ами освен перфектно друго не ми идва наум. Сега може и да имаш изоставащи групи, но поне аз не виждам такива от снимките. Браво продължавай все така.

Благодаря, сега вече съвсем нямам търпение да започна отново да тренирам и да задобрявам.

Huskarl, ще развивам още всички мускулни групи, тъй като все още не съм доволна съвсем. Относно гърба и с YODA си говорих ме, че на едната снимка не съм застанала така, че да си отворя гърба. На другите снимки личи повече, че не е съвсем тесен, което разбира се не значи, че няма да го по разширя още :wink:
Очаквайте продължение... :wink:

[quote author=“InDaHEad”]Да наистина доста добре оформени мускули,но някак си малко слабичък ми се вижда...иначе релефа е на 6..нз колко кила е ама според мене трябва да качи

За сега му е изгодно да е релефен. На съзтезанията това гледат. А той е съзтезател.

BR

12.03.07
20:29

mersi na vsichki che me podkrepqte.Na 7mi april e republikanskoto,sled tva pochvam da kachvam s takiva tempove,che da se gotvq za balkanskoto mai mesec ako sam 1vi ili 2ri :).
Петко К - то хубаво те подкрепяме, ама писането на кирилица все още е задължително.

13.03.07
11:55

честито на момичетата,много сте добре,най-вече заради куража да си пуснете снимките :) ще кажа само,че жена във фитнеса и жена на мотор направо ме подлудяват :) :wink: продължавайте в същия дух според мен имате шансове за бодифитнес,пък и от опит глава на боли :)

JD

13.03.07
15:52

Br1ng3r, сподели как си изчистил, освен кардиото де  :D

13.03.07
20:24

[quote author=”Тео”]честито на момичетата,много сте добре,най-вече заради куража да си пуснете снимките :) ще кажа само,че жена във фитнеса и жена на мотор направо ме подлудяват :) :wink: продължавайте в същия дух според мен имате шансове за бодифитнес,пък и от опит глава на боли :)

Аз преди да се контузя бях обмисляла варианта за бодифитнес.  Засега почвам пак с тренировките и ще видим.

13.03.07
23:33

http://img.elmaz.com/photo/209402-1-a.jpg

13.03.07
23:54

Супер си, ама това е темата с коментарите.
За снимките има друга. :P

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1