Предмишница

09.03.07
18:28

Ами чудех се дали би имало ефект след като свърша с упражненията за дадената мускулна група в края да правя 1-2 упражнения по 3-4 серии за предмишница? Изключение като правя ръце, тогава няма смисъл.Ще рече 4 пъти в седмицата.

09.03.07
18:31

[quote author=“ozo”]Ами чудех се дали би имало ефект след като свърша с упражненията за дадената мускулна група в края да правя 1-2 упражнения по 3-4 серии за предмишница? Изключение като правя ръце, тогава няма смисъл.Ще рече 4 пъти в седмицата.

Предмишницата си я прави  в тренировката за ръце.Тя се тренира и в дните, когато правиш гръб(мъртва тяга,набирания и т.н.)Така че няма смисъл всеки ден да я тренираш.

Има смисъл точно ако е при тренировката за ръце.

09.03.07
19:14

Помпаш ръце, помпаш и предмишница  8)

09.03.07
20:20

според мен пък няма смисал да се прави предмишница тя си идва сама от другите упражнения  8)

09.03.07
20:23

И аз мисля, че няма нужда да правиш предмишницата...пробвай няколко месеца без нея и ако вече не си доволен я включи...успех:) 8)

09.03.07
20:28

[quote author=“vergo”]И аз мисля, че няма нужда да правиш предмишницата...пробвай няколко месеца без нея и ако вече не си доволен я включи...успех:) 8)

Абе има си... ако не са ти много здрави предмишницата и трицепса какво ще стане като легнеш на лежанката с повечко кила? Аз лично си я правя 2 пъти седмично и вече успявам да бия на канадска едно доста силно момче, което ме биеше цяла година. Както реши момчето

09.03.07
20:32

[quote author=”-=ExErCiSe=-”][quote author=“vergo”]И аз мисля, че няма нужда да правиш предмишницата...пробвай няколко месеца без нея и ако вече не си доволен я включи...успех:) 8)

Абе има си... ако не са ти много здрави предмишницата и трицепса какво ще стане като легнеш на лежанката с повечко кила? Аз лично си я правя 2 пъти седмично и вече успявам да бия на канадска едно доста силно момче, което ме биеше цяла година. Както реши момчето

Добре де, да го кажа така... не е излишна;)
а за лежанката, не е необходимо чак пак толкова да се изсилваш с големи тежести:)

09.03.07
20:34

[quote author=“vergo”][quote author=”-=ExErCiSe=-”][quote author=“vergo”]И аз мисля, че няма нужда да правиш предмишницата...пробвай няколко месеца без нея и ако вече не си доволен я включи...успех:) 8)

Добре де, да го кажа така... не е излишна;)
а за лежанката, не е необходимо чак пак толкова да се изсилваш с големи тежести:)

Е да, разбира се. Но ако решиш да правиш единичка с макс кила? Аз всяка седмица, когато правя гърди пробвам с макс кила единичка :)

09.03.07
20:39

Аз до колкото знам, се прави с бицепса в един ден. И аз мисля да я вкарам в тренировката, обаче не съм сигорен дали са тези упражнения дето съм избрал:

Сгъване на китките 3х20
разгъване на китките 3х20

Захвата кажете също как трябва да е, че не ми стана ясно от статиите на сайта.

09.03.07
20:40

аз ,честно казано, не го правя това, щотото се пазя от контузии, а и не знам как да го разположа тоя опит с максимум кила, щото ще ми отнемат от силата, струва ми се по-разумно да наблегна на 7-8 повторения с малко по-малки кила,май има повече смисъл, иначе ,ако няправя едно повторение с големи кила,после сигурно ще ми е трудно да си изкарам упражнието ползотворно, а пък от друга страна в края след всички серии, не мога да дигна много;)

..тука го обърнахме на тема за лежанката,ама няма лошо,пак е обмяна на опит:) :lol:

09.03.07
20:46

[quote author=“iliadimo”]Аз до колкото знам, се прави с бицепса в един ден. И аз мисля да я вкарам в тренировката, обаче не съм сигорен дали са тези упражнения дето съм избрал:

Сгъване на китките 3х20

Според мен - разгъване на китките е излишно. Захвата е много лесен - хващаш лоста горе-долу на широчината на раменете, подпираш си китките на коленете ( за опора ) и започваш полеко да спускаш надолу по дланта докато стигнеш края на пръстите. Тогава започваш нагоре да сгъваш. Мисля, че е това. Не го прави с много кила, за да не получиш някоя травма. Аз правя с 30 кила 3х8

09.03.07
20:49

[quote author=”-=ExErCiSe=-”]
Според мен - разгъване на китките е излишно. Захвата е много лесен - хващаш лоста горе-долу на широчината на раменете, подпираш си китките на коленете ( за опора ) и започваш полеко да спускаш надолу по дланта докато стигнеш края на пръстите. Тогава започваш нагоре да сгъваш. Мисля, че е това. Не го прави с много кила, за да не получиш някоя травма. Аз правя с 30 кила 3х8

освен това прави и едно упражнение с дъмбел с чуков хват...мисля, че е това е достатъчно

09.03.07
20:50

[quote author=”-=ExErCiSe=-”][quote author=“iliadimo”]Аз до колкото знам, се прави с бицепса в един ден. И аз мисля да я вкарам в тренировката, обаче не съм сигорен дали са тези упражнения дето съм избрал:

Сгъване на китките 3х20

Да, ама става въпрос - палеца как трябва да е при двата вида упражнения. Успоредно на другите присти или срещопуложно (как се изразих само...  :oops:  :lol: )

09.03.07
20:53

[quote author=“iliadimo”]
Да, ама става въпрос - палеца как трябва да е при двата вида упражнения. Успоредно на другите присти или срещопуложно (как се изразих само...  :oops:  :lol: )

Мисля, че няма никакво значение , както ти е по-удобно..поне според това,което знам аз..

09.03.07
20:58

[quote author=“vergo”][quote author=“iliadimo”]

Мисля, че няма никакво значение , както ти е по-удобно..поне според това,което знам аз..

Съгласен съм

09.03.07
21:10

[quote author=“iliadimo”]Да, ама става въпрос - палеца как трябва да е при двата вида упражнения. Успоредно на другите присти или срещопуложно (как се изразих само...  :oops:  :lol: )

Има значение.  :!: Трябва да е “успоредно”.

09.03.07
21:12

[quote author=”Баш Майстора”][quote author=“iliadimo”]Да, ама става въпрос - палеца как трябва да е при двата вида упражнения. Успоредно на другите присти или срещопуложно (как се изразих само...  :oops:  :lol: )

Има значение.  :!: Трябва да е “успоредно”.

Обади се баш майстора:) :lol:

п.с. не знам точно какво е значението, но ,като повдигна тоя въпрос и се опитах да го направя сега с домашната гира и не ми е хич удобно, освен ако не  е “успоредно”..

12.03.07
09:00

Според мен е по добре палеца да е успоредно на останалите пръсти.Но и да не го правиш така няма голямо значение.
А и мисля че няма нужда да правиш предмишница тя си идва от останалите упражнения както каза kris4AN.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1