Издръжливост и сила

09.03.07
21:41

Здравейте , състезател съм по джудо , но като отида на състезание много лесно ми свършва кислорода и нямам никаква сила , въпросът ми е да ми кажете някви хапчета или нещо каквото и да било , което би могло да ми е от полза .
Благодаря предварително !

Ако искаш нещо което е само за преди съзтезание не виждам смисъл. Повечето добавки се взимат повече време. Възможности много - креатин, таурин, азотните бустери не стават много май за тая работа ама може да се пробва, моратинол.

DN

09.03.07
23:54

Моратинола няма да помогне това мога да го гарантирам ако питаш само за суплемент пробваи NO eXplode ако си склонен и на допинг няма по добро от ефедрина ама повече няма да пиша тука за него че ще ми се карат  :roll:

[quote author=“dn_bg”]Моратинола няма да помогне това мога да го гарантирам ако питаш само за суплемент пробваи NO eXplode ако си склонен и на допинг няма по добро от ефедрина ама повече няма да пиша тука за него че ще ми се карат  :roll:

Защо да не помогне? Ти не беше ли казал, че ти действа добре преди тренировка?

DN

10.03.07
01:26

Едно е тренировка по щанги друго е 5 минутна среща където ти трябва огромна аеробна издръжливост  :wink:  ПРеди и аз се състезавах и перфектно знам за какво ми говори момчето

10.03.07
19:17

Мерси за отговорите , аз се чудех дали да почна с климботерол , вие какво мислите ?

10.03.07
21:14

Такова животно климботерол няма... тука не се дискутират ” забранени медикаменти”  8)  но http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=96 има всичко за него  :twisted: ....

12.03.07
17:40

Йода: Айде без такива препоръки в този форум!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1