09.03.07
21:41
Здравейте , състезател съм по джудо , но като отида на състезание много лесно ми свършва кислорода и нямам никаква сила , въпросът ми е да ми кажете някви хапчета или нещо каквото и да било , което би могло да ми е от полза .
Благодаря предварително !
09.03.07
22:12
Ако искаш нещо което е само за преди съзтезание не виждам смисъл. Повечето добавки се взимат повече време. Възможности много - креатин, таурин, азотните бустери не стават много май за тая работа ама може да се пробва, моратинол.
09.03.07
23:54
Моратинола няма да помогне това мога да го гарантирам ако питаш само за суплемент пробваи NO eXplode ако си склонен и на допинг няма по добро от ефедрина ама повече няма да пиша тука за него че ще ми се карат :roll:
09.03.07
23:56
Защо да не помогне? Ти не беше ли казал, че ти действа добре преди тренировка?
10.03.07
01:26
Едно е тренировка по щанги друго е 5 минутна среща където ти трябва огромна аеробна издръжливост :wink: ПРеди и аз се състезавах и перфектно знам за какво ми говори момчето
Мерси за отговорите , аз се чудех дали да почна с климботерол , вие какво мислите ?
Такова животно климботерол няма... тука не се дискутират ” забранени медикаменти” 8) но http://www.gohard.org/forum/viewtopic.php?t=96 има всичко за него :twisted: ....